Iubitul Lorei, Ionuț Ghenu, a explodat pe retelele de socializare din cauza notei de plată, de pe litoral. ”Suntem la fel ca în perioada comunistă!”

09.07.2022, 19:59

Ionuț Ghenu a explodat pe rețelele de socializare după ce a văzut postarea în care un tânăr critică restaurantul la care a luat o masă pe litoral, pentru nota de plată uriașă pe care a fost nevoit să o plătească. ”Țara a ajuns în situația în care este astăzi din cauza acestei mentalități si a lipsei totale de fler antreprenorial! Suntem la fel ca în perioada comunistă!”

Un internaut a postat o notă de plată în valoare de 1.246 de lei și se plângea de suma fabuloasă pe care a cheltuit-o la luarea unei mese, dorind astfel că HoReCa românească să ajungă în colaps.

Iubitul artistei  a reacționat și a atras atenția celor care s-au arătat revoltați de o astfel de sumă că notă de plată s-a împărțit, de fapt, la un grup de nouă persoane care au luat o masă copioasă, udată cu multă bere. Vedeta spune că, de fapt, prețurile nu sunt mari, iar totalul s-a împărțit la mai multe persoane.

Ionuț  Ghenu, reacție acidă

«Aici puteți vedea puțîn din mentalitatea românească pură! Observați cum în postarea asta cineva se plânge :))) și dorește moarte horeca :)) asta că să înțelegeți din start nivelul intelectului. Apoi intervine vechea cutumă românească, hangiul are bani trebuie omorât că e hoț. :)) in bonul de mai jos puteți observă ușor că la masă au fost 9 persoane. Care au mâncat și au cam băut 23 de beri plus diverse. :))) dacă scoatem berile :)) care înseamnă aprox 400 de lei, vom obs că mai rămân aprox 840 lei. Împărțim la 9 și vin cam 95 lei de căciulă. Păi eu zic că e bine la cât s-a mâncat, plus că e pe litoral.»

Iubitul Lorei i-a atacat dur pe cei care nu apreciază serviciile primite, cu o mentalitate înrădăcinată în era comunistă.

Iubitul Lorei, mesaj dur și pentru cei care nu apreciază serviciile primite

„Tot în postarea de mai jos puteți observa ușor expresia „niște cartofi congelați și o carne aruncată pe grătar”. Foarte corect să coste mai puțin dacă mergi tu la market, le cumperi și le faci la tine pe uliță. Altfel la restaurant plătești niște utilități, angajați, chirii, plus că trebuie să faci și un profit, altfel muncești pentru client și nu e ok. Deci, dragă autorule, ce doream eu să îți spun, țara a ajuns în situația în care este astăzi din cauza acestei mentalități si a lipsei totale de fler antreprenorial! Suntem la fel ca în perioada comunistă!”, a concluzionat partenerul cântăreței.

Ce scria în postarea tinerilor

„În Delta bate vântul, pe litoral abia găseşti un șezlong ocupat, iar la zona de cearşafuri în loc de 100 de inşi mai sunt 20. Jumătate dintre cârciumile de fâţe s-au închis în oraşele mari.
Când ceri 100 de lei parcare pe zi pentru o maşină care nu valorează mai mult de 5000 lei, 10 euro pe un fel de mâncare care constă în nişte cartofi congelaţi prăjiţi şi o bucată de carne aruncată pe un grătar şi pe un seslong chiria pe zi mai mult decât costa să ţi-l iei de nou, meriţi să fii în moarte clinică.
Nu vorbesc despre servicii, despre toxiinfecţie alimentară şi calitatea cazărilor, dar şi modul cum interacţionează personalul cu tine.
Până şi cei mai slinoşi cocalari s-au dus în Grecia sau Bulgaria, lăsând loc doar ţăranilor din Cucuruzu cu „vaucier” de vacanţă să mai menţină artificial în viaţa industria noastră de turism de pe litoral.
Noroc cu aia care mai merg la Mamaia să spargă câteva sute de euro pe weekend, pentru că asta a mai rămas din litoralul românesc, o destinaţie de weekend.
Natural, când nu te adaptezi, şi persişti în prostie şi mizerie, mori.
Aşa că ţărâna uşoară, HoReCa litoral 2022 şi-apoi!”, a fost postarea lui Nicky Sics, supărat de nota de plată plătită.
citește și...