Lora spune tot despre relația cu Ionuț Ghenu. ”Am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni”

15.02.2021, 16:48
Lora spune tot despre relația cu Ionuț Ghenu. ”Am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni”
Lora spune tot despre relația cu Ionuț Ghenu. ”Am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni”

Lora a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din povestea de dragoste pe care o trăiește cu Ionuț Ghenu.

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 38 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Cântăreața a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre povestea de dragoste dintre ea și Ionuț Ghenu.  ”A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el. Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult”, a mărturisit Lora pentru revista Viva.


”Apoi, fiind tot pe drumuri împreună, prin țară, la concerte și nu numai, a promovat pe rolul de manager, lucru care a alimentat și mai mult zvonurile referitoare la apropiere. De acolo a fost doar un pas să îi spun că nu voi mai găsi pe nimeni, deoarece lumea credea că sunt cu el. Surorile lui, care au fost o parte importantă din povestea noastră, prietenia dintre mine și surorile lui, senzația că ne cunoaștem dintotdeauna și că suntem parte din familie, m-au făcut să-l cunosc mai bine. Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam și a fost cu artificii când am conștientizat-o. A fost o revelație extraordinară”, a mai spus artista.

Lora, cerută în căsătorie de două ori de Ionuț Ghenu

Lora a povestit cum a fost cerută în căsătorie de două ori de actualul său iubit.

”A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos!”, a spus ea.

”Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a completat vedeta.

citește și...