Lora și Ionuț Ghenu s-au întors în România! Cei doi au fost blocați 5 luni în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus

22.07.2020, 17:32
Lora și Ionuț Ghenu s-au întors în România! Cei doi au fost blocați 5 luni în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus
Lora și Ionuț Ghenu s-au întors în România! Cei doi au fost blocați 5 luni în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus

Vești bune pentru Lora și Ionuț Ghenu! Cei doi s-au întors, în sfârșit, în România, după ce cinci luni au fost izolați în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus.

Solista și iubitul ei au plecat într-o vacanță de vis, în insula Bali, pe 10 martie și nicio clipă nu se gândeau că nu vor mai putea să se întoarcă acasă.

Au fost blocați în Bali

Din cauza virusului din China, cei doi au rămas blocați în Indonezia. Toate zborurile au fost anulate pe o perioadă nedeterminată, așa că aceștia au fost nevoiți să se descurce de unii singuri. Și-au închiriat o căsuță și au avut grijă să nu cheltuie foarte mult, pentru a putea supraviețui în Bali.

‘Nu aş vrea să mă invidiaţi pentru asta. Suntem blocaţi în Bali. Aveam bilet de întoarcere în ţară pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident că vom avea şi probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui, deşi nu mai avem foarte mulţi bani. Am închiriat o căsuţă aici. Suntem atenţi, dezinfectăm toate produsele cumpărate’, a spus solista.

‘Stăm într-o căsuţă închiriată, dar trebuie să ne mutăm într-un loc mai ieftin, căutăm chirii de 100 de euro pe lună. Vedem ce se întâmplă şi dacă vom avea nevoie de ajutor, vom apela şi la prietenii din ţară. Poate că vom reuşi, însă avem nevoie de timp’, a mai spus Lora.

Se întorc, în sfârșit, acasă

În nenumărate rânduri, Lora și Ionuț Ghenu au încercat să găsească o cale pentru a se întoarce în România.

‘Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă’, explica Lora în urmă cu o lună.

Recent, Lora a publicat pe Instagram o imagine cu ea și partenerul său în care anunța că mai are puțin și ajunge acasă.

„Încă puțin și ajungem acasă. Mulțumim pentru primire! E minunat când lumea iți cunoaște povestea. Mulțumesc mama..?❤?”, a scris Lora.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Încă puțin și ajungem acasă. Mulțumim pentru primire! E minunat când lumea iți cunoaște povestea. Mulțumesc mama..?❤? #homesweethome

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

citește și...