Culiță Sterp și Elena Marin, scandal-monstru la ‘Survivor’! De ce a intervenit iubitul tinerei: ‘Să vorbească așa cu nevastă-sa’

06.02.2021, 15:08
Culiță Sterp și Elena Marin, scandal-monstru la 'Survivor'! De ce a intervenit iubitul tinerei: 'Să vorbească așa cu nevastă-sa'
Culiță Sterp și Elena Marin, scandal-monstru la 'Survivor'! De ce a intervenit iubitul tinerei: 'Să vorbească așa cu nevastă-sa'

Culiță Sterp de ‘Survivor România’ a fost mustrat dur de iubitul Elena Marin. Bărbatul a fost deranjat de felul în care artistul li se adresează fetelor din competiție. 

Iubitul Elenei Marin a luat foc și i-a transmis un mesaj dur solistului, amintindu-i că locul femeii nu este doar la cratiță.

Tot conflictul a luat amploare după ce Culiță Sterp le-a cerut fetelor să se ocupe de treburile gospodărești, pe motiv că asta este treaba lor.

Culiță Sterp a ironizat fetele din competiție

‘Îmi dau seama ce e la ele în casă’, a spus ironic Culiță Sterp, aprobat de Jador și de Cătălin Moroșanu. Mai mult de atât, acesta ar fi sugerat că fetele sunt niște gospodine lamentabile, iar partenerii lor sunt nefericiți.

Culiță Sterp le-a făcut morală Roxanei Nemeș, Alexandrei Stan și Elenei Marin. Mai mult de atât, pentru că fetele nu au spălat vasele, solistul a deic să le pedepsească și să le pună să-l ajute la construcția unei plute.

Imaginile de la ‘Survivor’ cu Elena Marin și Alexandra Stan bătând cuie cu pietre în timp ce Culiță Sterp și Jador le ironizau de pe margine nu au fost pe placul iubitului Elenei.

Iubitul Elenei Marin a luat foc

Scandalul nu a rămas fără replici din partea logodnicul Elenei Marin, din echipa Faimoșilor.

‘Îmi erau dragi toți băieții  de la Faimosi, mi se părea că toți au „haz’, dar nu pot fi de acord cu superioritatea afișată față de sexul frumos, față de fetele din echipă. Să nu uităm, nu doar băieții aduc puncte, aduc și fetele, altfel nu ar putea câștiga niciun premiu.

Iar gesturile de genul, cele în care le pui pe fete să spele vasele pentru că sunt femei și asta e treaba lor m-au deranjat cumplit, mai ales că nu mai trăim în secolul XIX, totuși. Sau, cel puțin, așa cred eu despre bărbați, nu mai avem mentalitatea de secol XIX’, a spus pentru Playtech.ro, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

citește și...