Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a scăpat de carantină. ”A trebuit să stea împotriva voinței închis într-o încăpere”

11.06.2020, 11:41
Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a scăpat de carantină. ”A trebuit să stea împotriva voinței închis într-o încăpere”

Iubitul vedetei de televiziune Adriana Bahmuțeanu, Nikolaos Papadopoulos, a ieșit din carantină. Prezentatoarea a dat detalii.

De curând, cântărețul Nikolaos Papadopoulos a fost ridicat de mascați din locuința lui din Constanța și dus cu forța în carantină la Techirghiol. Bărbatul nu era infectat cu coronavirus, dar a revenit din Grecia. Acesta a ieșit din carantină. Adriana Bahmuțeanu, iubita lui, a dat detalii.

”Perioada aceasta de carantinare forțată s-a terminat… Mie mi se părea oricum o aberație ca o persoană să fie luată cu forța de acasă și băgată în carantină, deși nu avea Covid. Doar în România se poate întâmpla acest lucru”, a explicat vedeta la Antena Stars, citată de spynews.ro.

„Îl astept la București, am vorbit la telefon și era foarte fericit că este un om liber acum. Acum este liber după ce a trebuit să stea împotriva voinței închis într-o încăpere, fără să fi făcut vreo faptă penală”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.


Cum s-au cunoscut cei doi

Artistul grec Nikolaos Papadopoulos locuieşte de 8 ani în România, iar de 3 ani Adriana Bahmuţeanu îi manageriază concertele din ţară. Vedeta de televiziune a explicat că l-a cunoscut pe actualul ei iubit la ziua de naștere a cântăreței Minodora.

”Ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

citește și...