Adriana Bahmuțeanu, revoltată după ce iubitul ei a fost ridicat de mascați! Vedeta amenință: ‘L-au săltat ca pe un infractor’

29.05.2020, 23:33
Adriana Bahmuțeanu, revoltată după ce iubitul ei a fost ridicat de mascați! Vedeta amenință: 'L-au săltat ca pe un infractor'
Adriana Bahmuțeanu acuză statul român de rele tratamente aplicate iubitului său 

Clipe dificile pentru Adriana Bahmuțeanu! Iubitul ei, grecul Nikolaos Papadopoulos, a fost ridicat de mascați din locuința lui din Constanța și dus cu forța în carantină la Techirghiol. Bărbatul nu suferă de coronavirus, dar a revenit din Grecia în urmă cu câteva zile.

Nikolaos Papadopoulos este stabilit în România din 2012, iar de ceva timp are o relație cu fosta soție a lui Silviu Prigoană. El era obișnuit să facă naveta Grecia-România pentru a susține concerte, iar cea care se ocupa de managementul artistic al său era chiar Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu acuză statul român de rele tratamente aplicate iubitului său

În urmă cu câteva zile, bărbatul se întoarcea în țară după ce urmase un tratament în Grecia. A intrat pe la granița cu Bulgaria, dar a fost oprit la Vama Giurgiu. Cei de la Poliția de Frontieră i-au dat să completeze un formular, care se pare că a fost completat greșit.

Joi dimineață, 28 mai, Nikos s-a trezit cu mascații în casă, care l-au luat cu forța și dus la Techirghiol, la spitalul de carantinați.

După ce interpretul a fost săltat de mascați, Adriana Bahmuțeanu a luat foc și a dat vina pe statul român pentru situația prin care trece iubitul el.

‘Este foarte urât ce se întâmplă! Nikos Papadopoulos a venit din Grecia acum șase zile și se afla în izolare în casa lui din Constanța, conformându-se normelor date de autorități. Iată că joi dimineața el a fost luat de mascați de parcă ar fi fost cel mai mare criminal, și apoi dus la Techirghiol în carantină, în condiții de tot râsul.

Nici nu i s-a făcut testul anti COVID-19, pe motiv că nu prezintă febră și simptomele asociate virusului, dar l-au carantinat forțat! El are probleme cu inima, nu vorbește română, chiar nu înțeleg de ce se procedează în felul acesta. Este inuman, ilegal să procedezi așa cu un om care a respectat condițiile. Autoritățile au făcut abuz’, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!

Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră

În plus, fosta soție a lui Silviu Prigoană a amenințat că va face dreptate și a vorbit deja cu avocata Lizeta Haralambie.

‘Nu voi lăsa lucrurile așa, pentru că nu s-a procedat corect. Dacă omului ăstuia i se făcea rău și murea, sigur se spunea că avea coronavirus. Eu voi face tot ce îmi stă în putință să i se facă dreptate. Dacă nu ar fi respectat regulile, sigur eram de acord cu procedura, dar să iei un om din casă în izolare, în papuci și în haine de casă, nu e deloc normal’, a mai spus vedeta tv.

citește și...