Adriana Bahmuțeanu, despre educația sexuală în școli. ”Este absolut necesară, la fel ca și legalizarea bordelurilor!!!!”

08.06.2020, 12:28
Adriana Bahmuțeanu, despre educația sexuală în școli. ”Este absolut necesară, la fel ca și legalizarea bordelurilor!!!!”
Adriana Bahmuțeanu, despre educația sexuală în școli. ”Este absolut necesară, la fel ca și legalizarea bordelurilor!!!!”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu este de părere că orele de educație sexuală din școli sunt absolut necesare.

Adriana Bahmuțeanu și-a spus foarte clar părerea despre orele de educație din școli.

Vedeta de televiziune s-a dat pe sine exemplu și și-a amintit de perioada când abia intrase la liceu și de discuțiile pe care le-a avut la acea vreme cu părinții săi, care au știut să-i explice lucruri legate de viața intimă.

”Apropo de educația sexuală în școli, îmi aduc aminte că eram pe vremea lui Ceașcă, intrasem la liceu și vacanța de vară aproape se terminase. Îmi plăcea să mă îmbrac la modă, flirtăm deja cu băieții și eram entuziasmată că în viață mea urmă o nouă etapă!

Într-o zi, tata m-a chemat în bucătărie. Își improvizase niște planșe pe un perete și avea un fel de băț pe post de indicator. Ce mai, se pregătise temeinic, ca la carte!!!  “Există un fenomen, care se întâmplă și la fluturi, și la mamifere, dar și la oameni care se numește REPRODUCERE” și-a început el lecția pe un ton grav “și trebuie să fii pregătită pentru asta, că ești fată mare!”
Inițial am căscat ochii, nu îmi venea să cred, dar apoi am aflat despre CUM se reproduc oamenii…”, a povestit ea pe contul de socializare.

”Am aflat că pe mine și pe sor’mea nu ne-a adus barza”

Adriana Bahmuțeanu a explicat cât de importante au fost discuțiile intime cu părinții săi.

”Am aflat că oamenii ajunși mari se iubesc, se căsătoresc și fac copii, dar că noi, ăștia mai mici, trebuie să ne ferim de pericole, de boli… și că prima iubire nu e neapărat și ultima…

…Pe mine mă mai pufnea râsul din când în când, dar tata rămânea calm și sobru și își continua lecția, în timp ce dădea foile una câte una, cu lux de amănunte despre viol, igienă, evitarea situațiilor periculoase sau a anturajelor dubioase.
Am aflat că pe mine și pe sor’mea nu ne-a adus barza …

Mi-a prins bine lecția aia și n-am s-o uit niciodată! Nu știu câți copii au avut norocul asta, dar eu am avut părinți luminați la minte, cu o gândire deschisă! Mama mă învățase în prealabil despre transformările din corpul fetelor…”, a adăugat vedeta TV.

”E mai bine să înveți copilul ce e bine și ce e rău”

”De asta cred cu tărie că educația sexuală în școli este absolut necesară, la fel ca și legalizarea bordelurilor!!!!
Nu toți părinții știu cum să le vorbească copiilor despre sex! Unii nu pot trece nici azi, oameni în toată firea, peste traumele sau abuzurile, peste neștiința care le-au marcat copilăria sau adolescența!!!

În societatea de azi, bombardată cu pornografie și pedofilism, e mai bine să înveți copilul ce e bine și ce e rău, cum să evite o situație periculoasă sau cum să își respecte partenerul de relație, fără a-i încalcă dorința sau intimitatea!!!”, a încheiat Adriana Bahmuțeanu.

citește și...