Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a ieșit din carantină. ‘Revederea cu Nikos a fost dulce’

19.06.2020, 11:39
Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a ieșit din carantină. 'Revederea cu Nikos a fost dulce'
Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a ieșit din carantină. 'Revederea cu Nikos a fost dulce'

Bucurie mare pentru Adriana Bahmuțeanu! Iubitul ei grec, Nikolaos Papadopoulos, a ieșit din carantină pe data de 10 iunie. Cum era de așteptat, primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă acasă la iubita lui, Adriana Bahmuţeanu.

Solistul a fost săltat de mascați pe 27 ani și dus cu forța în carantină, într-un centru special din Techirghiol. Din cauza unor nereguli la vamă, Nikos a fost nevoit să stea în carantină timp de două săptămâni, acolo unde şi-a petrecut şi ziua de naştere. Din fericire, pe 10 iunie, el a fost lăsat să plece acasă.

Vedeta și-a revăzut iubitul

Nikolaos Papadopoulos a ales să meargă imediat acasă la femeia cu care are o relaţie de trei ani, Adriana Bahmuțeanu.

‘Nikos a ieşit din carantină în urmă cu opt zile şi a fost foarte fericit.Cât a stat acolo, a fost ca la puşcărie, doar că avea nişte condiţii. Am vorbit cu el tot timpul, însă ne-am văzut abia când a ieşit. Revederea cu Nikos, cum să fie, dulce.

A venit la Bucureşti, eu am fost la Constanţa, ne-am susţinut foarte mult în perioada asta, am vorbit destul de mult, am stat conectaţi tot timpul. Zilele trecute am fost împreună la o petrecere la Minodora acasă, în Bucureşti, apoi a plecat la Constanţa. A avut treabă multă la studio, cu băieţii lui, compune piese’, a spus fericită Adriana Bahmuţeanu.

Nikolaos Papadopoulos a fost dus cu forța în carantină

În urmă cu două săptămâni, vedeta explica că totul s-a produs din cauza unei confuzii.

‘Una din adrese era sigur domiciliul meu în București, cealaltă adresă fiind domiciliul lui. El trebuie să meargă o dată pe lună în Grecia pentru un tratament medical și el trece ambele adrese ca să nu aibă probleme cu poliția”, a mai precizat Bahmuţeanu. Persoana de la vamă m-a întrebat unde trebuie să ajung. Am răspuns că las mașina la o anumită adresă și mă duc acasă. I-am explicat de 5-7 ori că mașina nu e a mea și mă duc la o anumită adresă, iar apoi merg acasă la mine. Ea mi-a spus să scriu o singură adresă, așa că am scris adresa unde trebuia să las mașina’, a precizat şi Nikos Papadopoulos, potrivit antena3.ro.

În plus, Nikos se pregătește acum pentru primul lui concert, după pandemia de coronavirus. El va cânta sâmbătă, 20 iunie, la Palatul Stirbey, de la orele 20.00.

citește și...