Cum și când l-a cunoscut Adriana Bahmuțeanu pe actualul ei iubit, Nikolaos Papadopoulos. ”Poate o să urmeze și logodna”

03.06.2020, 09:56
Cum și când l-a cunoscut Adriana Bahmuțeanu pe actualul ei iubit, Nikolaos Papadopoulos. ”Poate o să urmeze și logodna”
Cum și când l-a cunoscut Adriana Bahmuțeanu pe actualul ei iubit, Nikolaos Papadopoulos. ”Poate o să urmeze și logodna”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu are o relație cu cântărețul grec Nikolaos Papadopoulos. Aceasta a dezvăluit când și cum a început povestea lor de dragoste.

Artistul grec Nikolaos Papadopoulos locuieşte de 8 ani în România, iar de 3 ani Adriana Bahmuţeanu îi manageriază concertele din ţară. Vedeta de televiziune a explicat că l-a cunoscut pe actualul ei iubit la ziua de naștere a cântăreței Minodora.

”Ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva”, a povestit Adriana Bahmuțeanu pentru click.ro.

Cum se comportă cu cei doi băieți ai Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a explicat că iubitul ei, Nikolaos Papadopoulos, se comportă foarte frumos cu cei doi băieți pe care ea îi are din mariajul cu omul de afaceri Silviu Prigoană.

”Mama îl cunoaşte, râd de amândoi că nu se înţeleg, ea nu ştie engleză. Îi place cum cântă. Cu copiii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea. Toată Şcoala 150 îl iubeşte pe Nikos, el e foarte prietenos, mai ales cu copilaşii. Are şi el un fiu de aproape 20 de ani, îl cunoaştem, totul e bine până acum”, a mărturisit vedeta.

Nikolaos Papadopoulos vrea să se logodească cu ea

Adriana Bahmuțeanu a afiormat că iubitul ei vrea să se logodească cu ea, însă vedeta nu se simte pregătită pentru acest pas deocamdată.

“Nu mă gândesc la acte, sunt sătulă de acte. El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva. Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna”, a mai spus ea.

În prezent, Nikolaos Papadopoulos se află în carantină la Techirghiol, unde va sta până în data de 10 iunie, după ce a încălcat măsurile impuse de autorități pe durata stării de alertă din cauza pandemieid e coronavirus.

citește și...