Iubita vloggerului Alexandru Bălan ia atitudine! Cum se implică în scandalul partenerului său

05.06.2020, 14:07
Iubita vloggerului Alexandru Bălan ia atitudine! Cum se implică în scandalul partenerului său
Vloggerul Alexandru Bălan și-a cerut scuze pe internet

Vloggerul Alexandru Bălan se află în mijlocul unui scandal în mediul online, după ce a instigat la abuz asupra minorelor.  Tânărul, cunoscut drept ‘Colo’, a povestit pe Youtube o experiență personală, în care era implicată o adolescentă de 16 ani.

Afirmațiile șocante făcute de acesta au provocat isterie, iar Poliția Capitalei a deschis deja o anchetă. Pe 1 iunie, vloggerul și-a cerut iertare, prin intermediul unui filmuleț intitulat ”Îmi cer scuze!”.

Vloggerul Alexandru Bălan și-a cerut scuze pe internet

Acesta a explicat în ce contex a făcut afirmațiile incriminatorii și a mărturisit că nu este agresiv nici măcar cu iubita lui de șase ani.

‘Salutare tuturor! Mă numesc Alexandru Bălan și îmi cer scuze. Nu știu dacă știți, în ultima perioadă pe Facebook a izbucnit un mare scandal și am fost implicat în el de către mai mulți influenceri, de către mai multe persoane cunoscute în această industrie și vreau să-mi cer scuze față de ei personal în primul rând pentru că tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câțiva ani.

Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt cu o fată de 6 ani de zile.

Este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea. Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc, în mod oficial, pe cineva. Chiar şi neoficial’, a spus tânărul de 28 de ani.

Iubita lui ‘Colo’ sare în apărarea acestuia

Partenera lui Alexandru Bălan, Alexandra, îi ia apărarea acestuia, după ce ‘Colo’ a instigat la viol într-unul clip postat pe Youtube.

Pe rețelele de socializare, tânăra a publicat un mesaj în limba engleză, făcând referire la toate acuzațiile aduse iubitului ei.

‘Your judgments of other people say more about you than they do about them’ (n.r. Judecățile tale legate de alte persoane spun mai mult despre tine decât despre ele).

citește și...