Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, uimește în ținuta de bancnote de un dolar. Cum s-a pozat vedeta într-un cazino din Las Vegas

28.11.2022, 16:15

Frapant și colorat – acesta este cel mai bun mod de a descrie gustul vestimentar al modelului Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani. Soția fotbalistului Christiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a ales un look cu totul special pentru cea mai recentă postare de pe Instagram.

Georgina, în vârstă de 28 de ani, a postat emoticoane cu bancnote de dolari pentru cei 39,6 milioane de urmăritori ai săi.

Și a făcut o urare de mulțumire companiei de îmbrăcăminte pentru care a fost model.

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, uimește în ținuta de bancnote de un dolar

Georgina alege o rochie pentru o vizită la un cazinou care nu putea să i se potrivească mai bine. Rochia midi Vetements (aproximativ 2.400 de euro) este imprimată cu bancnote de sus până jos și chiar și cizmele ei de la gleznă au același model.

Iar Georgina nu ar fi Georgina dacă poșeta ei nu ar valora și ea câteva bancnote; geanta Birkin vintage de la Hermes completează look-ul de lux. De altfel, această ediție specială limitată se tranzacționează online cu peste 90.000 de euro și este considerată una dintre cele mai rare genți de mână din lume.

Georgina a pozat lângă aparatele de joc din Vegas

Afacerea a fost înființată în 2014 de Georgian Demna Gvasalia și are aproape cinci milioane de urmăritori pe Instagram. Georgina a pozat lângă aparatele de joc din Vegas în timp ce purta ținuta cu bancnote de un dolar.

Partenerul ei, Cristiano Ronaldo, între timp, se află în Qatar pentru Cupa Mondială – hotărât să aducă gloria pentru Portugalia.

Jucătorului de 37 de ani i-a fost reziliat contractul cu Manchester United la începutul acestei săptămâni, iar planurile sale de viitor la un club sunt acum lăsate deoparte în timpul turneului.

În loc să călătorească în Qatar pentru a-l încuraja pe Cristiano, Georgina a fost în Las Vegas.

Ea a uimit într-o rochie albastră la începutul acestei săptămâni, când a participat la Latin Grammy.

Georgina a participat, de asemenea, la gala Persoana Anului 2022 a Academiei de înregistrări latine, în timp ce se afla în SUA.

Și a părut mai fericită ca niciodată în timp ce a pozat pentru fotografii pe covorul roșu.

citește și...