Georgina Rodriguez se plimbă prin Manchester purtând o ținută de 2 milioane de euro

11.08.2022, 14:36

Partenera lui Cristiano Ronaldo a împărtășit o fotografie în fața vilei lor din Manchester, unde a afișat o ținută destul de exclusivistă. Suma tuturor obiectelor pe care le-a purtat la o plimbare prin Manchester se ridică la 2.146.665 de euro și, deși majoritatea fanilor nu vor putea face niciodată același lucru, asta nu i-a împiedicat să îi arate dragostea lor.

Georgina Rodriguez este unul dintre cele mai urmărite modele și influenceri din lume. Stilul ei și relația cu Cristiano Ronaldo o țin mereu în atenția presei.

Acum, mama copiilor lui Cristiano Ronaldo a surprins din nou pe toată lumea cu o ținută în valoare de peste 2 milioane de euro, potrivit marca.com.

Georgina Rodriguez, haine și accesorii în valoare de două milioane de euro

Georgina Rodriguez  s-a plimbat pe străzile din Manchester într-o rochie albastră care, dincolo de faptul că i-a pus în evidență silueta incredibilă, i-a lăsat pe toți cu gura căscată când au aflat prețul întregii ținute.

În imagine, ea apare la intrarea în conacul ei din Manchester.

Detalii despre ținută

Modelul a apărut într-o rochie albastră Stella McCartney în valoare de 1.900 de euro. În picioare a purtat tocuri LeSilla în valoare de 765 de euro.

Valoarea ținutei începe să crească atunci când vorbim despre geanta pe care o purta, fiind vorba de o geantă Hermes. Obiectul vestimentar este o geantă birkin 35 mykonos mată din piele de aligator în valoare de 94.000 de euro.

Cele mai scumpe obiecte sunt accesoriile pe care le-a purtat în acea zi, două inele și un ceas foarte scump.

Primul este un inel cu diamante și safire în valoare de 800.000 de euro. Celălalt este un Cartier în valoare de 700.000 de euro.

Ținuta a fost completată de un ceas Rolex în valoare de 550.000 de euro. Mai exact, este vorba despre un GMT Master II din aur alb de 18 carate, decorat cu diamante pe cadran și pe curea.

Suma tuturor obiectelor pe care le-a purtat la o plimbare prin Manchester se ridică la 2.146.665 de euro și, deși majoritatea fanilor nu vor putea face niciodată același lucru, asta nu i-a împiedicat să îi arate dragostea lor.

În primele ore, fotografia a ajuns la peste 1,6 milioane de like-uri.

citește și...