Iubita lui Cristian Boureanu și-a făcut o schimbare de look. Cum arată Cristina Belciu

05.03.2022, 20:31

Cristina Belciu, iubita fostului politician Cristian Boureanu, a simțit nevoia de o schimbare în viața ei.  Se pare că „noua Belluci” și-a făcut o schimbare de look. Iubita lui Boureanu arată mai bine ca oricând. Fotomodelul a postat recent o fotografie extrem de apreciată. 

Nouă iubită a lui Boureanu are 24 de ani și este considerată „sosia” Monicăi Bellucci, după ce Rope Magazine i-a dedicat prima pagină și i-a făcut o prezentare uimitoare. „Cristina Belciu, nouă Belluci„.

Potrivit cancan.ro, Cristina Belciu și Cristian Bouranu s-au cunoscut pe 1 decembrie, într-un restaurant din zona de nord a Capitalei, după ce le-a făcut cunoștință Joshua Castellano. Mai mult, fotomodelul  a cunoscut-o deja pe fiica fostului politician și se pare că se înțeleg de minune.

Cristina Belciu și-a făcut o schimbare de look

Recent, fotomodelul a postat o fotografie în care a ales să facă o schimbare radicală de look. Cristina Belciu a renunțat la nuanța ciocolatie a părului și și-a închis nuanța părului.

Rezultatul a încântat-o pe atât de mult, încât artista și-a dorit să își împărtășească bucuria cu fanii săi.

 

”Nu are o relație stabilă! De asta sunt sigură!”

Monica Tatoiu a fost cel mai aprig critic al relației lui Cristian Boureanu cu Cristina Belciu. Femeia de afaceri a spus că fostul politician  nu-și va găși niciodată fericirea în brațele femeilor mult mai tinere decât el.

„Prin septembrie mi-a arătat niște poze și m-a întrebat ce părere am. Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva! Dar… mai copilărește! Nu are o relație stabilă! De asta sunt sigură!”, a declarat Monica Tatoiu, pentru WOWbiz.

Cristina Belciu, despre relatia cu Cristian Boureanu

Cristina Belciu a declarat că nu ia în considerare opiniile răutăcioase și tot ceea ce contează este relația cu iubitul ei și ceea ce își doresc să construiască împreună.

“Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu, în exclusvitate pentru VIVA!.

 

citește și...