Ce se întâmplă cu divorțul dintre Alin Oprea și Larisa Uță! Din asta face bani acum solistul

05.11.2020, 15:41
Ce se întâmplă cu divorțul dintre Alin Oprea și Larisa Uță! Din asta face bani acum solistul
Ce se întâmplă cu divorțul dintre Alin Oprea și Larisa Uță! Cu asta se ocupă acum artistul

Alin Oprea se află în plin proces de divorț cu Larisa Uță, mama copiilor lui. Despărțirea celor doi a fost una cu scandal, iar de mai bine de doi ani, fostul solist al trupei Talisman are o o relație cu o brunetă datorită căreia viața s-a schimbat din toate punctele de vedere.

Alin Oprea s-a despărțit de Larisa după 22 de ani de mariaj. În ultima perioadă, cei doi s-au tot atacat reciproc. Sătul de toate acuzațiile fostei soții, Alin Oprea a răbufnit.

Alin Oprea, divorț cu năbădăi

‘După un linșaj mediatic de două luni din parte fostei soții (Iulie – August 2020), timp în care eu nu am dat nici o declarație în presă, deși presiunile au fost enorme, am simțit, în sfârșit, nevoia de a-mi expune punctul de vedere public, din respect pentru adevăr, demnitate și corectitudine. 

De aproape două luni am intrat din nou în silenzio stampa, din dorința de a nu mai provoca suferință celor apropiați, inclusiv mie, prin continuarea expunerii publice a dramei prin care trece familia noasră, dar și din respect pentru publicul formației Talisman, care mă vrea pe scenă, nu în monden’, a spus Alin Oprea pentru Click!

Până acum, Alin și Larisa Uță nu au avut nicio înfățișare la tribunal.

‘Deși se prefigurează că în afara aproceselor de divorț și partaj vor mai fi și altele, unele chiar penale, deocamdată nu a început practic nici unul și nu a existat nici măcar o înfățișare, contrar speculațiilor din media’, a mai adăugat el.

Alin Oprea nu mai are acces la conturile bancare

Mai mult de atât, fosta soție i-a blocat accesul la toate conturile bancare. De curând, se pare că femeia i-a retras orice drept lui Alin de a mai scoate bani din cont.

Colac peste pupăză, Alin Oprea a ajuns să locuiască acum în chirie, după ce fosta lui soacră a schimbat yala casei în care a locuit cu Larisa și copiii. De asemenea, s-a speculat că artistul a ajuns să trăiască pe banii actualei sale partenere, însă Alin Oprea a ținut să lămurească acest aspect.

‘Chiar dacă mi-a fost blocat accesul la banii câștigați în 25 de ani de carieră cu Talisman, nu am ajuns nici chiar la sapă de lemn, așa cum se speculează în media. Da, stau într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii. A trăi pe banii altuia, ar fi lipsit de demnitate pentu mine. Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine în toată această perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental, cât și moral.

Ar fi rușinos și înjositor pentru mine să ajung să trăiesc pe banii altuia, deci așa ceva este imposibil să se întâmple. Chiar dacă situația mea financiară în această perioadă nu este una de invidiat, cum de altfel, din cauza acestei pandemii cred că prea puțină lume se mai poate lăuda cu succese financiare, am câteva activități din care îmi câștig o existență decentă, frunoasă, activități care mă împlinesc atât din punct de vedere profesional cât și material’, a mărturisit Alin Oprea.

Și-a deschis o școală muzicală

Deși nu stă foarte bine pe plan financiar în prezent, artistul a deschis o școală de muzică.

‘Împreună cu Instituțiile de Învățământ Lumina, am deschis în sfârșit, o școală la a cărui proiect se lucrează de peste 3 ani și pentru care au ieșit în sfârșit toate avizele și aprobările necesare, inclusiv Certificatul de Marcă de la OSIM. Școala a început să funcționeze deja în mediul online’, a mai spus cântărețul.

citește și...