Iubita lui Alex Bodi a suferit din dragoste. “Dezamăgirea a fost mult prea mare”. Ce mesaj și-a tatuat pentru fostul iubit

05.03.2022, 11:48

Iubita lui Alex Bodi, Ema Uta, a vorbit recent despre viața profesională, dar a oferit și câteva detalii din relația cu omul de afaceri. Mai mult, make-up artistul vedetelor a mărturisit că nu este o fire romantică și că a suferit enorm din dragoste în trecut. Pentru a nu uita lecția învățată, blondina și-a făcut un tatuaj. 

Ema Uta este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști de la noi din țară. Make-up artistul a lucrat cu vedete internaționale, precum Kim Kardashian sau Jennifer Lopez. Printre vedetele care s-au lăsat pe mâinile Emei Uta se pot număra Delia, Antonia, Alina Eremia, Babs, Loredana Groza, Carmen Grebenișan, Alina Ceușan, dar lista poate continuă.

Blondina a fost invitată în emisiunea pe care Adiță o prezintă pe canalul său de Youtube. Acesta a încercat să afle cum iubește Ema Uta și dacă a suferit din dragoste.

Ema Uta a suferit din dragoste

Ema a mărturist că a fost marcată de despărțirea de fostul ei iubit, în urmă cu doi ani.

„Am avut o dezamăgire în dragoste, acum vreo doi ani. Am suferit, dezamăgirea a fost mult prea mare”.

Pentru a-și aminti de experiența și de lecția pe care a învățat-o, blondina și-a tatuat un dobermann care ține în gură o sabie, iar dedesubtul animalului este scris cuvântul love(dragoste).

Blondina nu este o fire romantică

Întrebată dacă este o fire romantică, Ema Uta a spus. „Nu îmi place, mi se pare cringe”.

Ema și Alex Bodi formează un cuplu de la începutul anului 2021. Cei doi au bifat deja o vacanță în Bahamas, iar recent cuplul s-a  întors dintr-o a doua vacanță, de data asta în Maldive.

Recent, Ema Uta a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a făcut dezvăluiri incredibile despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Alex Bodi.

Cum l-a cunoscut Ema Uta pe Alex Bodi

Blondina spune că l-a cunoscut pe Alex Bodi la un restaurant unde cânta Loredana Groza. În acea seară, omul de afaceri i-a scris pe Instagram și s-au intersectat la baie. Deși nu au vorbit, așa cum spune Ema Uta, cei doi au ținut legătura. Make-up artistul spune că a fost reținută la început, pentru că nu știa cât e adevărat era ce se vorbea despre accesele sale de violență.

„Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el. (…) Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București.

El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”, a povestit Ema.

citește și...