Isabela Onoriu, fosta parteneră a lui Daniel Onoriu, a făcut noi declarații scandaloase. Cine este noua iubită a fostului pilot de raliuri

15.10.2022, 21:47
Isabela Onoriu, fosta parteneră a lui Daniel Onoriu, a făcut noi declarații scandaloase. Cine este noua iubită a fostului pilot de raliuri
Isabela Onoriu, fosta parteneră a lui Daniel Onoriu, a făcut noi declarații scandaloase. Cine este noua iubită a fostului pilot de raliuri

Daniel Onoriu și Isabela Onoriu sunt în proces de divorț, însă scandalul continuă între cei doi. După o relație de șase ani, cei doi au ajuns să-și spună adio. Femeia a mărturisit că nu mai există cale de împăcare și că abia așteaptă să fie liberă. 

Daniel Onoriu și Isabela au decis să divorțeze, după o relație de șase ani. Nepotul regretatei Gabi Luncă a avut grave probleme de sănătate și a stat în comă 55 de zile, timp în care Isabela i-a fost alături non-stop. Din păcate, cei doi au început să se certe la scurt timp după ce bărbatul a fost externat din spital.

Isabela Onoriu mărturisea că motivul principal pentru care a decis să se despartă de Daniel a fost faptul că acesta voia să se întoarcă la curse, fără să se gândească la starea lui de sănătate. În plus, Daniel Onoriu și-ar fi găsit deja pe altcineva, la scurt timp de la despărțirea de Isabela.

Isabela Onoriu s-a revăzut iar cu fostul partener

De curând, cei doi foști parteneri au dat nas în nas într-un supermarket din Capitală, iar Daniel Onoriu era însoțit de noua lui iubită.

„Acum două zile am fost într-un supermarket și la două minute, în spatele meu, în același magazin, apare Daniel cu actuala sa iubită. Nu am avut niciun sentiment, nici de furie, nici de nimic, mi-am văzut de cumpărăturile mele și am plecat. Nu a interacționat deloc cu mine. Am auzit când i-a zis tipei respective și ea tot trăgea de el și îi zicea . Știu că este o tipă din Canada de vreo 43-44 de ani, de vârsta lui.

Vreau să mai spun și că după ce el a insistat să ne împăcam, la o săptămână distanță, s-a întâlnit cu ea. Am auzit de la persoane care au fost în cercul nostru de prieteni că a dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru. Nu îmi pare rău de această situație.”, a declarat Isabela Onoriu, pentru Click!

Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte

Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte, după ce a apelat la o operație de micșorare a stomacului, în Turcia. El a petrecut 55 de zile de comă, la Terapie Intensivă. Pe 8 martie, anul acesta, el a fost externat din spital.

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă. Am ales cea mai «simplă» și «la modă» metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului). Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a scris Daniel Onoriu, pe rețelele de socializare.

„Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția. Următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune. Pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a mai scris pilotul de raliuri.

citește și...