De ce au ajuns să se despartă, de fapt, Daniel Onoriu și soția lui. Isabela a aruncat bomba: „Nu îl iert”

13.09.2022, 12:14
De ce au ajuns să se despartă, de fapt, Daniel Onoriu și soția lui. Isabela a aruncat bomba: „Nu îl iert”
De ce au ajuns să se despartă, de fapt, Daniel Onoriu și soția lui. Isabela a aruncat bomba: „Nu îl iert”

Fosta parteneră de viață a lui Daniel Onoriu, Isabela, a aruncat bomba și a dezvăluit motivele reale pentru care a decis să divorțeze, după șase ani de iubire. Femeia este decisă să nu se mai împace niciodată cu nepotul regretatei Gabi Luncă. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei? 

Daniel Onoriu și Isabela s-au despărțit după șase ani de mariaj. Fostul pilot de raliuri a confirmat că mariajul lui s-a destrămat și a aruncat mai multe săgeți otrăvitoare pentru fosta soție.

Daniel Onoriu s-a despărțit de soția lui

La un moment dat, el mărturisea că principalul motiv pentru care s-au despărțit a fost faptul că femeia refuza să îi dăruiască un copil, după ce el a fost externat din spital.

Pe de altă parte, Isabela Onoriu are cu totul altă variantă. Femeia a dezvăluit recent care sunt adevăratele motive ale divorțului. Ea s-a mutat deja din casa fostului pilot și este dispusă să o ia de la 0. Cât despre fostul ei partener, femeia l-a făcut praf.

„Sunt multe de spus, dar ce să mai comentez? Oricum, nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face. Nu știu dacă și-a găsit deja pe cineva, nici nu mă interesează ce va face. Normal, vom divorța.

Încă nu am depus actele, nu vom divorța la tribunal, ci la notar. Nu mai locuim împreună de ceva timp, suntem separați. Am plecat, stau într-un apartament, o iau de la 0 cu totul”, a spus Isabela, încă soția lui Daniel Onoriu, pentru Fanatik.

Isabela Onoriu nu are de gând să se întoarcă la fostul pilot

Aceasta a explicat că problemele în căsnicia lor au reînceput în momentul în care Daniel Onoriu a decis că vrea să se reapuce de curse. În urmă cu doar câteva luni, el a fost la un pas de moarte, însă nici acum nu și-a revenit complet.

„Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil.

Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă. Eu nu am cum să îl susțin pe el în nebunia asta pe care a început-o cu cursele, cu mersul cu motoare, cu toate astea”, a mai precizat încă soția lui Daniel Onoriu.

citește și...