Irinel Columbeanu va scrie o carte despre viața sa! Ce secrete vor ieși la iveală. “Povestesc și despre relațiile pe care le-am avut”

24.03.2021, 14:47
Irinel Columbeanu va scrie o carte despre viața sa! Ce secrete vor ieși la iveală. Povestesc și despre relațiile pe care le-am avut''
Irinel Columbeanu va scrie o carte despre viața sa! Ce secrete vor ieși la iveală. "Povestesc și despre relațiile pe care le-am avut''

Au trecut mai bine de doi ani de când Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului! Fostul milionar de la Izvorani și-a pierdut toată averea, iar în prezent locuiește într-un apartament cu chirie. 

Cu toate că a rămas fără bani, fostul afacerist are de gând să iasă din sărăcie pe viitor. Irinel Columbeanu a decis să scrie o carte despre viața lui.

El a dezvăluit că volumul respectiv va scoate la iveală relațiile sale cu femei celebre din România, printre care Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor.

Irinel Columbeanu, despre femeile din viața lui

‘Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum.

Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni, despre ce să scriu sau nu. Până în momentul de față am scris 50.000 de cuvinte, nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi. Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec‘, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

A ajuns să locuiască într-un apartament modest

Irinel Columbeanu a povestit, într-un interviu pentru emisiunea ‘Vorbește lumea’, cum a ajuns să-și piardă vila imensă de la Izvorani, dar și alte bunuri de valoare.

Acesta și-a prezentat apartamentul cu două camere în care locuiește acum și a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după ce a fost executat silit din cauza datoriilor.

În trecut, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 150 de milioane de euro, iar acum își duce traiul într-un apartament micuț de două camere.

‘Nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje. Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează. Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine. Nu m-am născut în Rolls, în vilă sau în alte mașini! A fost frumos și poate că va mai fi’, a declarat Irinel Columbeanu, la PRO TV.

citește și...