VIDEO / Irinel Columbeanu a făcut senzație la iUmor! A făcut mișto de averea pierdută: ‘La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an’

30.11.2020, 10:00
VIDEO / Irinel Columbeanu a făcut senzație la iUmor! A făcut mișto de averea pierdută: 'La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an'
Irinel Columbeanu a făcut senzație la iUmor! A făcut mișto de averea pierdută: 'La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an'

Irinel Columbeanu a făcut senzație în ediția-eveniment ‘iUmor Roast’. Fostul milionar a făcut mișto de averea pierdută, spre amuzamentul juraților. 

Irinel Columbeanu și-a făcut apariția pe scena de la iUmor, duminică seară, 29 noiembrie. Toți au rămas cu gura căscată, pentru că nu se așteptau să îl vadă și mai ales să îl audă făcând mișto de situația în care se află acum.

“Niciodată nu mă așteptam să-l văd pe scenă la iUmor”, a spus  Delia.

Irinel Columbeanu a făcut mișto de sărăcia în care se află

Fostul soț al Monicăi Gabor și-a pierdut toată averea, inclusiv impunătoarea vilă de la Izvorani care a ars în urmă cu câteva săptămâni.

Irinel Columbeanu locuiește în prezent în chirie și conduce o mașină modestă. Cu toate că a sărăcit, acesta a venit la iUmor să facă haz de necaz.

‘Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om, deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriţi?’, a spus Irinel Columbeanu, pe scena de la iUmor.

Fostul milionar a stârnit hohote de râs

Irinel Columbeanu a făcut mișto și de nevoia domnișoarelor cu care s-a iubit de a sta cu tatăl său pentru că era mai bogat.

‘N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctul acesta matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Când eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă’, a mai adăugat fostul afacerist.

Deși s-au amuzat la început, jurații au declarat că momentul lui Irinel Columbeanu a fost mai mult trist decât haios.

‘Pentru mine a fost un moment trist pentru că eu aveam o anumită imagine despre dumnealui și am descoperit acestă imagine nefericită’, a spus Delia.

citește și...