Irinel Columbeanu spune tot despre Monica Gabor. ”Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta”

26.05.2022, 14:29
Irinel Columbeanu spune tot despre Monica Gabor. ”Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta”
Irinel Columbeanu spune tot despre Monica Gabor. ”Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta”

Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a vorbit despre fosta sa parteneră de viață, Monica Gabor, în vârstă de 34 de ani, cu care are o fată, Irina. Omul de afaceri a dezvăluit, în cadrul unui podcast la care a fost invitat, că fosta sa soție s-a schimbat mult în timpul căsniciei cu el. ”Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta”, a declarat irinel Columbeanu.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Nasrin Ameri, cum s-a schibat comportamentul fostei sale soții, încă din timpul mariajului lor, în momentul în care a dat de lux.

Irinel Columbeanu spune tot despre Monica Gabor. ”I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare”

„Da, au schimbat-o (n.r. banii ), la modul în care a ajuns să fie poreclită ,,Scorpia de Izvorani”, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de ,,power” (n.r. putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere”, a detaliat Irinel Columbeanu la podcastul ”Ameritat cu Nasrin”, notează click.ro.

Omul de afaceri a făcut referire și la momentul în care a fost surprins în jacuzzi cu mai multe femei, ceea ce ar fi dus la divorțul de Monica Gabor: ”Monica Gabor a fost pradă mai ușoară. Divorțul a fost grăbit prin niște metode expuse chiar în acest volum de altfel (n.r. Chintesența). Fetele cu care am fost surprins în acel jacuzzi au fost plătite să ajungă acolo. Am auzit teorii care spunea că poate Monica a fost în spatele acestei înscenări. Au fost atâtea teorii că nu cred că aveți dvs. minute. Eu mai mult decât să le dau afară și să le explic unde este poarta, ca să plece spre nord în orașul Brașov, de unde erau, cu propria lor mașină, deși nu înțelegeam cum puteau să conducă că erau bete amândouă, ce altceva să fi făcut. În legătură cu ceea ce s-a întâmplat sau mai bine zis cu ce nu s-a întâmplat eu am încercat să-i explic Monicăi punct cu punct, să fiu cât mai explicit. Nu m-a crezut. M-a durut că s-a lăsat păcălită atât de ușor”.

citește și...