Irinel Columbeanu, despre viața sa. ”Mi-aș fi dorit mai multă zgârcenie cu încrederea în spusele altora”

30.05.2022, 15:57
Irinel Columbeanu, despre viața sa. ”Mi-aș fi dorit mai multă zgârcenie cu încrederea în spusele altora”
Irinel Columbeanu, despre viața sa. ”Mi-aș fi dorit mai multă zgârcenie cu încrederea în spusele altora”

Irinel Columbeanu și-a aniversat ziua de naștere în data de 27 mai. Acesta a împlinit 65 de an. Cu această ocazie, în cadrul unui interviu, omul de afaceri a făcut declarații despre viața sa. ”Dar să știți că nu regret nimic. Mi-aș fi dorit mai multă zgârcenie cu încrederea în spusele altora”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a făcut câteva declarații despre viață și familie în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Acesta a afirmat că nu are regrete.

Irinel Columbeanu, despre viața sa. ”Dacă m-aș fi simțit altfel alături de copil….Da, mi-ar fi fost mai bine, evident!

”Este adevărat, a fost și este destul de intensă (n.r. viața lui). Dar să știți că nu regret nimic. Da, mi-aș fi dorit mai multă zgârcenie cu încrederea în spusele altora”, a declarat Irinel Columbeanu.

Întrebat dacă duce dorul unei familii, omul de afaceri a răspuns: ”Nu, nu duc dorul unei familii. Familia există, deși răspândită pe mai multe meridiane, dar la întrebarea aceasta, dacă m-aș fi simțit altfel alături de copil….Da, mi-ar fi fost mai bine, evident! Cine nu?!”.

Irinel Columbeanu s-a desctis ca fiind o persoană foarte sensibilă, dar a spus și ce anume nu știe lumea despre el: ”Un om sensibil, chinuit de propria-i supraluciditate… Ce nu știe..? Cum reacționez la suprastres. Și eu însumi sunt în curs de a afla”.

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre fosta sa soție, Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America. Irinel Columbeanu a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Nasrin Ameri, cum s-a schimbat comportamentul fostei sale soții, încă din timpul mariajului lor, în momentul în care a dat de lux.

„Da, au schimbat-o (n.r. banii ), la modul în care a ajuns să fie poreclită ,,Scorpia de Izvorani”, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de ,,power” (n.r. putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere”, a detaliat Irinel Columbeanu la podcastul ”Ameritat cu Nasrin”.

citește și...