Irinel Columbeanu, despre întâlnirile cu Mr. Pink. ”Am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs”

18.04.2022, 15:02
Irinel Columbeanu, despre întâlnirile cu Mr. Pink. ”Am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs”
Irinel Columbeanu, despre înâlnirile cu Mr. Pink. ”Am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs”

Irinel Columbeanu, în vâstă de 64 de ani, a făcut dezvăluiri despre întâlnirile pe care le-a avut cu Mr. Pink, afaceristul chinez cu care se iubește fosta sa soție, Monica Gabor. ”Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie”, a povestit Irinel Columbeanu.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a povestit, pentru impact.ro, cum au fost cele două întâlniri pe care le-a avut cu Mr. Pink, iubitul fostei sale soții, Monica Gabor. La una dintre întâlnirile lor a venit și un prieten de-al lui Mr. Pink, care i-a spus lui Irinel Columbeanu că are o iubită din România, aceasta fiind nimeni alta dect Flore, una dintre fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, despre întâlnirile cu Mr. Pink. ”M-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei”

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară că are și el o iubită acolo. Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a detaliat Irinel Columbeanu pentru sursa mai sus-menționată.

A doua întâlnire dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink a avut loc un an mai târziu: „În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo. Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo. De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”.

citește și...