Irinel Columbeanu a revenit la vechile obiceiuri! În compania cui a fost surprins

26.05.2021, 11:03
Irinel Columbeanu a revenit la vechile obiceiuri! În compania cui a fost surprins
Irinel Columbeanu a revenit la vechile obiceiuri! În compania cui a fost surprins

Irinel Columbeanu, cel supranumit odinioară “miliardarul de la Izvorani”, se pare că începe să revină din nou la viața de lux cu care era obișnuit. Cancan.ro relatează faptul că fostul soț al Monicăi Gabor a fost surprins în timp ce cobora, alături de două puștoaice, dintr-o mașină cu șofer personal. 

În urmă cu mai bine de 10 ani, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la aproximativ 150 milioane de euro. Din păcate, lucrurile s-au schimbat dramatic pentru afacerist.

Irinel Columbeanu, în compania a două tinere sexy

El a rămas fără bani, fără vila imensă de la Izvorani, și a ajuns să locuiască într-un apartament modest închiriat. În plus, Irinel Columbeanu a fost surprins la volanul unui Opel Astra, second-hand, deși pe vremuri conducea numai mașini de lux, Rolls Ryce Phantonm EWB, personalizat.

Recent, însă, Irinel Columbeanu  a fost surprins într-o ipostază total diferită de cum ne-a obișnuit în ultimii ani. Afaceristul era înconjurat de două tinere superbe, într-o mașină de lux cu șofer personal la volanul unui Range Velar, care costă aproximativ 50.000 de euro.

Cei trei au luat masa într-un restaurant de fițe din Capitală, după care au plecat împreună spre locuința lui Irinel Columbeanu. Se pare că fostul soț al Monicăi Gabor începe să-și revină cu banii și la vechile obiceiuri.

A ajuns să locuiască într-un apartament modest

Irinel Columbeanu a povestit, într-un interviu pentru emisiunea ‘Vorbește lumea’, cum a ajuns să-și piardă vila imensă de la Izvorani, dar și alte bunuri de valoare.

Acesta și-a prezentat apartamentul cu două camere în care locuiește acum și a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după ce a fost executat silit din cauza datoriilor.

În trecut, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 150 de milioane de euro, iar acum își duce traiul într-un apartament micuț de două camere.

‘Nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje. Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează. Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine. Nu m-am născut în Rolls, în vilă sau în alte mașini! A fost frumos și poate că va mai fi’, a declarat Irinel Columbeanu, la PRO TV.

citește și...