FOTO / Detalii uluitoare despre incendiul care a distrus vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Ce au scos la iveală ruinele clădirii

16.05.2021, 15:55
FOTO / Detalii uluitoare despre incendiul care a distrus vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Ce au scos la iveală ruinele clădirii
captura video

La finalul lunii octombrie 2020, fosta vilă de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu s-a făcut scrum, după ce a fost puternic afectată de un incendiu. Casa nu-i mai aparținea afaceristului din anul 2009 și fusese pusă în vânzare contra sumei de 3,9 milioane de euro. 

Fostul palat al lui Irinel Columbeanu a ars din temelii, după ce incendiul izbucnit la etajul vilei s-a extins la subsol și parter. Pagubele se ridică la milioane de euro.

Imobilul avea 15 dormitoare, mai multe băi, iar locuinţa era decorată cu obiecte impresionante de artă. Acolo au locuit Monica Columbeanu şi Irinel Columbeanu în timpul mariajului lor.

Irinel Columbeanu crede că focul a fost pus intenționat

În prezent, din vila impunătoare a rămas doar o ruină care se poate vedea și din satelit. Acoperișul s-a prăbușit, în picioare rămânând doar câțiva pereți exteriori. Din nefericire, autoritățile nu au reușit să afle de la ce anume a pornit incendiul.

Irinel Columbeanu a lansat o ipoteză șocantă, mărturind că focul a fost pus intenționat de cineva care voia să-și șteargă urmele din casă.

„A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă…Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate.”, a explicat Irinel Columbeanu la Prima TV.

Irinel Columbeanu a rămas fără avere

La puțin timp după incendiu, Irinel Columbeanu a afirmat că nimeni nu are de câștigat de pe urma incendiului care a mistuit vila și că reședința nu era asigurată.

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a declarat Irinel Columbeanu, la emisiunea ”Xtra Night Shgow”.

citește și...