Irinel Columbeanu a fost îndrăgostit de Monica Macovei, fost ministru al Justiției. ”Era drăguță”

07.09.2022, 15:55
Irinel Columbeanu a fost îndrăgostit de Monica Macovei, fost ministru al Justiției. ”Era drăguță”
Irinel Columbeanu a fost îndrăgostit de Monica Macovei, fost ministru al Justiției

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, a mărturisit că a fost îndrăgostit de Monica Macovei, fost ministru al Justiție. Se întâmpla pe vremea când aceștia erau la liceu. Irtinel Columbeanu și Monica Macovei au fost colegi de bancă la școală. ”Era drăguță, am fost îndrăgostit de ea o perioadă”, a declarat Irinel Columbeanu.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a mărturisit că, pe vremea liceului, a fost îndăgostit de Monica Macovei, fost ministru al Justiției. Ceii doi au fost colegi de bancă. După terrminarea liceului însă nu au mai ținut legătura.

Irinel Columbeanu a fost îndrăgostit de Monica Macovei, fost ministru al Justiției. ”Ne înțelegeam bine, mă mai ajuta și cu cursurile, și cu copiatul”

”Am fost coleg cu Monica, fata profesoarei de biologie. Care se chema Gherghescu. Apoi a ajuns faimoasă, acum o cheamă Monica Macovei. Eram colegi de bancă, în liceu. Ne înțelegeam bine, mă mai ajuta și cu cursurile, și cu copiatul. Era drăguță, am fost îndrăgostit de ea o perioadă. Nu am mai ținut însă legătura cu ea. Învăța bine, avea note mari”, a povestit Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.


Omul de afaceri a vorbit și despre peioada când se afla pe băncile școlii: „Am luat premiu doar în primii ani de școală. În liceu, niciodată, deși aveam medii bune, pentru că nu aveam 10 la purtare, din cauza faptului că profesorii mă prindeau fumând. Obișnuiam să jucam`Lapte gros’ în pauză și acesta era un alt motiv pentru care iar îmi scădeau nota. Eu i-am anunțat pe ai mei, dar n-au făcut iureș prea mare. N-a fost prea mare tam-tam”.

citește și...