Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Când s-a căsătorit aceasta cu Mr. Pink

24.05.2022, 14:02
Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Când s-a căsătorit aceasta cu Mr. Pink
Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Când s-a căsătorit aceasta cu Mr. Pink

Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a dat-o de gol pe fosta sa paerteneră de viață, Monica Gabor, în vârstă de 34 de ani, cu care are o fată, Irina. Omul de afaceri a dezvăluit, în cadrul unui podcast la care a fost invitat, că fosta sa soție este căsătorită cu Mr. Pink și a spus și când s-a întâmplat acest lucru.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Nasrin Ameri, de când este căsătorită Monica Gabor cu Mr. Pink.  Acesta a vorbit despre motivele care l-au determinat să permită mutarea Irinei, fiica lui și a Monicăi Gabor, în SUA.

Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. ”La vremea aceea nu era încă soția lui”

În teaser-ul podcastului „A meritat” cu Ameri Nasrin, Irinel Columbeanu a spus că Monica Gabor era soţia lui Mr. Pink, dar că nunta a avut loc după 2018. De altfel, s-a tot spus  de ceva timp că Monica Gabor şi Mr. Pink au făcut pasul cel mare în vara lui 2019.


”A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei. Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a declarat Irinel Columbeanu, relatează click.ro.

Ce a spus Monica Gabor despre bărbații din viața ei

În urmă cu ceva timp, într-o intervenție recentă la postul de televiziune Antena Stars, Monica Gabor a vorbit despre actualul ei partener de viață, Mr. Pink, dar și despre Irinel Columbeanu, fostul ei soț.

”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine”, a spus Monica Gabor despre Mr. Pink, potrivit a1.ro.

Despre Irinel Columbeanu, aceasta a comentat: ”Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”.

citește și...