Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă, de fapt, în America

31.03.2021, 12:39
Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă, de fapt, în America
Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă, de fapt, în America

Monica Gabor trăiește de ani buni în America, iar alături de iubitul ei, Mr. Pink, duce o viață lipsită de griji. Cu toate acestea, fosta doamnă Columbeanu muncește pentru a-și câștiga singură banii. 

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a luat calea Americii, acolo unde l-a cunoscut pe afaceristul Mr. Pink. În prezent, cei doi locuiesc într-o vilă desprinsă din filme, alături de copiii lor din relații anterioare.

Ce face, de fapt, Monica Gabor în SUA

Deși duce o viață de prințesă, Monica Gabor a făcut sacrificii enorme pentru a-și clădi o carieră de succes, însă puțini sunt cei care știu cu adevărat cu ce se ocupă acum vedeta.

Recent, Irinel Columbeanu a oferit detalii despre ocupația Monicăi Gabor în America. Deși s-au separat în urmă cu mai bine de 11 ani, cei doi foști soți au rămas în relații bune și păstrează o relație civilizată de dragul fiicei lor, Irinuca.

Irinel Columbeanu a vorbit în termeni lăudabili la adresa fostei soții, mărturisind că acesta ca profesoară suplinitoare în Statele Unite ale Americii.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână.

Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a povestit Irinel Columbeanu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv.

Ce spune Irinel Columbeanu despre Mr Pink

De asemenea, fostul afacerist a dezvăluit că este mulțumit de faptul că fiica lui, Irina, are parte de o educație bună din partea lui Mr. Pink.

În urmă cu mai bine de doi ani, Irinel Columbeanu a fost nevoit să o trimită pe fata lui, alături de mama sa în SUA, din cauza problemelor financiare.

„Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”, a mai spus Columbeanu, la Prima TV.

citește și...