Irina Tănase are un nou iubit. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, surprinsă alături de Roger El Akoury, fostul iubit milionar al Annei Lesko

28.05.2022, 11:09

Irina Tănase are un nou iubit?  Irina Tănase și-a refăcut viața după despărțirea de Liviu Dragnea. Blondina a fost surprinsă în ipostaze controversate, în compania unui milionar. Bărbatul este multimilionar, care este supranumit și „Regele medicamentelor”. Acesta este cu 23 de ani mai mult decât ea. Cine este bărbatul în brațele căruia fosta iubita a liderului PSD și-a găsit alinarea.

Irina Tănase are un nou iubit, după despărțirea de Liviu Dragnea.  Aceasta a fost surprinsă în compania unui bărbat. Și nu orice fel de bărbat, ci unul cu o situație financiară extrem de bună.  Acesta este cu 23 de ani mai mare decât fosta parteneră a fostului lider PSD.

Tânăra de 30 de ani a fost surprinsă în public cu noul ei iubit, milionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”. Cei doi au fost surprinși în public zilele trecute, pe când lua prânzul în centrul Capitalei.  Întâlnirea nu a durat prea mult, iar afaceristul a părăsit locația respectivă, având alte treburi de rezolvat, potrivit mediaflux.ro.

Cine este Roger El Akoury

Roger El Akoury este de origine libaneză și este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu, dar şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma.

Afaceristul a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma în anul 2017, când a vândut business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna.

Roger El Akoury a dat o lovitură de-a dreptul impresionantă la momentul respectiv, deoarece tranzacția a valorat 400 milioane de euro.

Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea

După despărțire, Irina Tănase a vorbit despre despărțirea de Liviu Dragnea. Irina Tănase a oferit detalii, pentru cancan.ro, despre despărțirea de Liviu Dragnea. Cei doi au avut o relație de 8 ani, iar ruptură ar fi fost una bruscă.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus Irina Tănase.

citește și...