Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina. ”Totul s-a întâmplat din cauza geloziei”

06.12.2021, 11:57
Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina. ”Totul s-a întâmplat din cauza geloziei”
Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina. ”Totul s-a întâmplat din cauza geloziei”

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, s-ar fi despărțit de cea care îi este iubita de câțiva ani, Irina Tănase. Motivul separarii lui Liviu Dragnea, în vârstă de 59 de ani, de Irina Tănase, în vârstă de 28 de ani, ar fi gelozia. Liviu Dragnea ar fi plecat de acasă după ce un apropiat i-a arătat un filmuleț trucat cu Irina Tănase.

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase pe vremea când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. După divorțul de Bombonica, în 2015, fostul lider PSD a început să se afișeze cu Irina.

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare pe 15 iulie, după ce a executat doi ani și două luni din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. După ce a fost eliberat din pușcărie, anul acesta, la 15 iulie, Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au mutat împreună. Acum, se pare că relația dintre cei doi s-a destrămat și Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănase, ar fi ajuns la separare. Liviu Dragnea ar fi plecat de acasă după ce un apropiat i-a arătat un filmuleț trucat cu Irina Tănase.

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi pentru click.ro.

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina. ”A văzut negru în fața pchilor și a plecat”

”Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, a adăugat sursa respectivă despre despărțirea celor doi.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a mai spus sursa citată.

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina. Prima reacție a acesteia

Irina a fost contactată de cancan.ro și a avut prima reacție cu privire la separarea de Liviu Dragnea și a negat că ar fi căzut pradă unui alt bărbat, care ar fi iubitul ei dinainte de a-l cunoaște pe Dragnea.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. (…) Nu știu de unde ați auzit. Îmi pare rău. (…) Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase.

citește și...