Irina Tănase confirmă separarea de Liviu Dragnea. ”Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS”

10.12.2021, 12:57
Irina Tănase confirmă separarea de Liviu Dragnea. ”Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS”
Irina Tănase confirmă separarea de Liviu Dragnea. ”Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS”

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, s-a despărțit de cea care îi eera iubita de câțiva ani, Irina Tănase. Motivul separarii lui Liviu Dragnea, în vârstă de 59 de ani, de Irina Tănase, în vârstă de 29 de ani, ar fi gelozia. Irina Tănase a confirmat, pentru gandul.ro, că ea și Liviu Dragnea s-au separat. ”Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS”, a spus aceasta.

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase pe vremea când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. După divorțul de Bombonica, în 2015, fostul lider PSD a început să se afișeze cu Irina.

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare pe 15 iulie, după ce a executat doi ani și două luni din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. După ce a fost eliberat din pușcărie, anul acesta, la 15 iulie, Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au mutat împreună. Acum, însă, Liviu Dragnea si irina Tănase s-au despărțit. Aceasta a confirmat separarea pentru gandul.ro.

Irina Tănase confirmă separarea de Liviu Dragnea. ”Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani”

”Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală”, a declarat Irina Tănase.

”Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni, ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege”, a mai spus ea.

”De aproape o săptămână, nu mai pot dormi, nu mai mănânc, nu-mi mai găsesc liniștea. Mă gândesc unde s-a rupt această relație, ce nu am știut să gestionez”, a adăugat fosta iubită a lui Liviu Dragnea.

citește și...