Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu iubitul francez. ”Mama e topită după David”

27.05.2021, 16:27
Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu iubitul francez. ”Mama e topită după David”
Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu iubitul francez. ”Mama e topită după David”

Cântăreața Irina Rimes a dat detalii despre viața sa sentimentală. Artista a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu francezul David Goldcher.

Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică, dar a ajuns la divorț. În prezent, cântăreața are o relație cu francezul David Goldcher, care activează tot în domeniul muzical. Irina Rimes a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unde a dat detalii despre viața ei sentimentală. Artista a vorbit despre căsătoriea cu David Goldcher.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: ”ce-i cu copilul ăsta?” Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu ”dezbrăcratul miresei”. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: ”pe ăsta să nu-l mai pierzi!”. Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a declarat Irina Rimes, citată de click.ro.

Ce a declarat Irina Rimes despre fostul ei soț

Irina Rimes a vorbit și despre Andi Bănică, cel care i-a fost soț. Cei doi au fost căsătorți timp de un an și au divorțat în anul 2017. „Eram în Republica Moldova, era emisiunea Fabrica de Staruri, care la noi în Republică era un show foarte cunoscut. Trebuia să stai 3 luni închis într-o casă. În fiecare săptămână era concert și după se alegea cine mergea mai departe. (…) Acolo l-am cunoscut pe Andi. Am rămas amândoi până la final în show. După care show-ul s-a terminat. Alex Mațaev a câștigat”, a povestit artista, potrivit revistei Viva.


Cântăreața a vorbit și despre separarea de fostul partener. „Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul [relații celebre]. Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu care stătea lângă mine. Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil”, a explicat Irina Rimes.

”Oamenii se schimbă la un moment dat în viață, vor altceva. Din păcate, suntem făcuți să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu știu cine a spus povestea asta, nu știu care a fost interesul acestei persoane. Pur și simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viață, dar ne-am despărțit frumos, normal, ca doi oameni maturi”, a adăugat aceasta.

citește și...