Irina Rimes a venit cu iubitul francez în România: ‘Poate o să mă căsătoresc cu el’

13.04.2021, 14:54
Irina Rimes a venit cu iubitul francez în România: 'Poate o să mă căsătoresc cu el'
Irina Rimes a venit cu iubitul francez în România: 'Poate o să mă căsătoresc cu el'

Irina Rimes este îndrăgostită lulea de iubitul francez, care activează tot în domeniul muzicii. Anul trecut, solista a decis să plece la iubitul ei în Franța, însă recent a revenit în România pentru a-l prezenta pe tânăr părinților săi. 

Irina Rimes a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a făcut dezvăluiri savuroase despre povestea de iubire pe care o trăiește în prezent.

Irina Rimes, îndrăgostită-lulea cu iubitul francez

“Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică.

E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”, a declarat Irina Rimes.

Iubitul Irinei Rimes se numește David Goldcher. Cei doi au închiriat un apartament cochet în Franța, unde Irina a semnat și cu o nouă casă de discuri.

Irina Rimes a fost căsătorită

În 2017, Irina Rimes a divorțat de colegul ei de studio, Andi Bănică. Conform Antena Stars, Andi Bănică ar fi înşelat-o pe Irina cu o contabilă, pe care a lăsat-o însărcinată de două ori. După despărţire, Irina şi Andi au rămas în relaţii civilizate.

‘La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi.

A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut’, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu Nica – Andi Bănică pentru Cancan.ro.

citește și...