Irina Rimes, amănunte despre afecțiunea care a trimis-o în spital. ”A zis cineva că am cancer?”

27.02.2020, 12:28
Irina Rimes, amănunte despre afecțiunea care a trimis-o în spital. ”A zis cineva că am cancer?”
Irina Rimes, amănunte despre afecțiunea care a trimis-o în spital. ”A zis cineva că am cancer?”

Cântăreața Irina Rimes a acordat un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, în care a comentat, printre altele, și despre problemele de sănătate pe care le-a avut la începutul acestui an.

În seara de Revelion, Irina Rimes a ajuns de urgență la spital. Ulterior s-a aflat că vedeta a avut probleme ginecologice. Irina Rimes a acordat un interviu pentru emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, în care a făcut declarații despre problemele de sănătate pe care le-a avut.


”Cel mai frumos lucru după ceea ce mi s-a întâmplat este că după ce mi-am revenit și am ieșit pe stradă cu oricine mă întâlneam, fie că era cineva cunoscut sau nu, toți mă întrebau: ”Sunteți bine? CUm vă simțiți”. Și e plăcut să te întrebe. Mă simțeam ca într-un film. A zis cineva că am cancer? Aoleu….Nu, prefer să nu dezvălui ce s-a întâmplat, nu că ar fi un mare secret, pur și simpu nu îmi place să vorbesc despre asta. Vreau doar să spun că sunt bine, nu am avut sarcină extrauterină, nici avort spontan, nimic de genul acesta. Oamenii au spus din cauză că știau că am fost la ginecologie. Am probleme cum mai are câteodată orice femeie în viață. S-au trata, sunt bine, sunt ok”, a spus ea.


Irina Rimes a afirmat că anul 2019 a fost unul foarte greu pentru ea.

”A fost un an cu anumite urcușuri și coborâșuri. Din punct de vedere al carierei a fost un an bun. Din punct de vedere personal a fost un an foarte greu pentru că a trebuit să găsesc această balanță între muncă și odihnă… A fost un an greu pe plan personal, a fost un an în care am suferit foarte mult eu și dușmanul din mine, în care eu singură mi-am creat probleme. Uneori eu nu spun lucrurilor pe nume, nu spun ce mă doare, pentru că după asta mă duc în studio și scriu o piesă despre acest lucru. Și prefer să fie așa”, a adăugat cântăreața.

citește și...