Irina Rimes suferă și acum după operația din ultima zi a anului 2019! Artista are interzis la relații intime

08.02.2020, 18:52
Irina Rimes suferă și acum după operația din ultima zi a anului 2019! Artista are interzis la relații intime
Irina Rimes suferă și acum după operația din ultima zi a anului 2019! Artista are interzis la relații intime

Irina Rimes suferă și acum după operația din ultima zi a anului 2019! Solista din Republica Moldova a ajuns în stare gravă la spital pe 31 decembrie 2019, iar medicii au operat-o de urgență.

Irina Rimes suferă și acum după operația din ultima zi a anului 2019!

Artista a suferit o hemoragie internă și a stat internată câteva zile la Spitalul Elias din Capitală. Deși au trecut aproape două luni de la intervenția chirurgicală, Irina Rimes încă are de tras de pe urma acesteia.

Aceasta s-a ferit să facă public diagnosticul primit de la medici, dar postările de pe rețelele de socializare au lăsat să se înțeleagă că ar fi fost vorba de afecțiuni ginecologice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

In noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt și eu ca e sărbătoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot in reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burta , m-am simțit ca noua. Umflata la fata , vânata pe sub ochi și pe la toate incheieturile, am intrat frumoasa de tot in 2020. Dar nu-i bai. Astăzi am “răsfoit” instagramul și toate postările erau despre “ce m-a învățat 2019” . Am stat sa ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia sa invat din ele , sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca sa invat ceva. Puteam sa invat din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie sa-mi dea o lecție. Pana in ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciuda pe tine ca nu m-ai lăsat sa ajung la Iași sa cant de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternica, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt in drum spre casa după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc ca a trecut și zâmbesc ca am realizat ca am in jurul meu oameni mulți cărora le pasa de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru ca mi-a reamintit ca nu sunt singura. Și ca pot sa înfrunt orice! Mulțumesc dr Raluca Uzum si dr Alexandru Filipescu de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat si m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit sa aibă grija de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gand bun. Sper ca 2020 sa fie anul in care va voi răsplăti pentru grija și bunătatea voastră. La mulți ani!

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes) pe

După operație, jurata de la Vocea României a primit anumite interdicții de la medici. Aceștia i-au spus că riscă să nu mai poată face copii niciodată dacă nu respectă anumite indicații.

Conform impact.ro, Irina Rimes are interzis la relații intime cu iubitul ei, timp de 3 luni, și nu are voie să rămână gravidă un an.

citește și...