Irina Păcurariu, despre cum s-a descurcat cu munca în pandemie. ”Mi-a pus piedici, dar nu de netrecut”

31.05.2021, 14:50
Irina Păcurariu, despre cum s-a descurcat cu munca în pandemie. ”Mi-a pus piedici, dar nu de netrecut”
Irina Păcurariu, despre cum s-a descurcat cu munca în pandemie. ”Mi-a pus piedici, dar nu de netrecut”

Irina Păcurariu a explicat cum s-a descurcat cu munca în perioada pandemiei de coronavirus.

Irina Păcurariu este realizatoarea emisiunii ”Rețeaua de idoli”, de la Televiziunea Națională. În plan personal, Irina Păcurariu formează o familie alături de Ticu Lăcătușu, primul român care a cucerit Everestul. Realizatoarea de televiziune a acordat un interv iu pentru publicația Formula AS.

Întrebată dacă pandemia a încurcat-o în munca sa, irina Păcurariu a răspuns: ”Mi-a pus piedici, dar nu de netrecut. Sunt personalităţi care au ales să nu interacţioneze de­loc, iar eu am respectat asta. Dar să ştii că majo­ritatea nu m-au refuzat, aveau poftă de vorbă, de bucuria întâlnirii la o cafea. Pandemia nu m-a încurcat chiar atât de mult, dar sigur că a adău­gat presiune: să fiu mereu atentă, să nu pun pe nimeni în pericol. Pentru asta am ales zone sigure pentru interviuri, am călătorit în paralel cu echipa, nu ne-am mai îngrămădit în aceleaşi maşini. Nu am mai colindat ţara atât de mult, am încercat subiecte mai de… pro­xi­mitate. Evident, a trebuit să respect rigorile com­paniei, ale TVR-ului adică, dar nu atât de dificile cât să nu-mi fac treaba. Bucuria de a vorbi cu oamenii este mereu aceeaşi, mai ales că, în afară de Maia Mor­genstern, nimeni nu a ales să vor­­bească cu mască la interviuri”.

Irina Păcurariu: ”Frici şi traume vor rămâne”

Irina Păcurariu a explicat că pandemia a fost un test de anduranță pe toate planurile.

”Pandemia mi-a făcut acest unic cadou de a fi cu toţii zi de zi, în aceeaşi casă. Una peste alta, este un test de anduranţă pe toate planurile această perioadă, aşa că, dacă mi se oferă bucurii precum aceea de a-mi vedea zilnic fetele în curtea casei, le voi accepta cu nesaţ”, a spus vedeta TVR.

”Să nu mai spun că, dacă până acum încă mai aveam ceva gânduri că poate m-am izolat prea tare în munţi, și că fac doar naveta la București, acum, orice urmă de vinovăţie a dispărut. De ce? Simplu: azi nimeni nu mai este în mijlocul niciunei acţiuni. Să ştii că, în general, evit să vorbesc despre cum ne-a schimbat pandemia… Mai spun doar că noi, oa­menii, suntem cine suntem, cu şi fără virus. Frici şi traume vor ră­mâne, dar firea omului nu va fi dramatic schimbată”, a completat aceasta.

 

 

 

citește și...