Irina Păcurariu dă detalii despre soțul său, Ticu Lăcătușu, primul român care a cucerit Everestul. ”Așteptam un supraom”

05.05.2021, 16:25
Irina Păcurariu dă detalii despre soțul său, Ticu Lăcătușu, primul român care a cucerit Everestul. ”Așteptam un supraom”
Irina Păcurariu dă detalii din mariajul cu Ticu Lăcătușu, primul român care a cucerit Everestul. ”Așteptam un supraom”

Binecunoscuta prezentatoare de televiziune Irina Păcurariu a dat detalii despre partenerul său de viață, Constantin Lăcătușu, primul român care a cuceriut Everestul.

Irina Păcurariu, una dintre cele mai cunoscute realizatoare de emisiuni de la Televiziune Română, formează o familie alături de Ticu Lăcătușu, primul român care a cucerit Everestul.

Realizatoarea emisiunii ”Rețeaua de idoli” a oferit detalii despre partenerul său de viață într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Irina Păcurariu dă detalii din mariajul cu Ticu Lăcătușu, primul român care a cucerit Everestul. ”L-am cunoscut într-o emisiune de televiziune”

Irina Păcurariu a dezvăluit că l-a cunoscut pe soțul său la o emisiune de televiziune, atunci când a descoperit cum este acesta de fapt. Cei doi sunt căsătoritță de peste 22 de ani.

”Oricine a încercat să îi ia un interviu știe că nu e cea mai simplă dintre misiuni. Nu-i plac formalismele, de niciun fel, e gata să povestească ore în șir, la un ceai sau la o bere, mici detalii, scene de pe cele mai neumblate sau mai periculoase coordonate de pe glob, dar nu îi place să facă asta cu un microfon în față. L-am cunoscut totuși într-o emisiune de televiziune, unde a venit după ce alte câteva invitații eșuaseră și unde, având în vedere că ultima dată nu ajunsese din pricina unui accident de mașină, nu spera nimeni că va fi prezent. Vară, început de august, în 1995. El era deja un erou, primul român care urcase pe Everest, asta după ce cu un an în urmă abandonase o rută în premieră mondială ca să salveze o altă expediție”, a povestit vedeta TV.

”Așteptam un supraom, care scria istorie în cea mai periculoasă și inexplicabilă dintre aventurile umane, și a venit un băiat bronzat, cu un discurs ritmat, în care la fiecare idee apărea doza de neașteptat pe care și-o dorește orice jurnalist. Ticu nu e niciodată previzibil și cei care au stat cu el de vorbă știu asta. Citisem că e geofizician, deci mă așteptam la un teoretician, ușor blocat în termeni științifici, așa că mirarea de a avea în față un mare povestitor s-a transformat repede în simpatie. Se știe că-mi plac poveștile, da?”, a completat Irina Păcurariu.

 

citește și...