Irina Fodor, extrem de emoționată la „Asia Express”. Cuvintele unui concurent au făcut-o să plângă

15.11.2021, 20:19
Irina Fodor, extrem de emoționată la „Asia Express”. Cuvintele unui concurent au făcut-o să plângă

Emoțiile sunt la cote maxime la „Asia Express”. Epuizarea, așteptarea, stresul și adrenalina îi aduc pe concurenți în pragul unor emoții intense. Trăirile împărtășite de aceștia sunt resimțite chiar și de prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor.

În ultima etapă a competiției „Asia Express”, echipele au fost despărțite pentru două zile, iar concurenții au fost nevoiți să se descurce fără sufletele lor pereche. Emi, Cosmin Natanticu, Mihai Petre, Lidia Buble și Maria Speranța au plecat pe traseu pentru a înfrunta obstacolele din Amman.

Coechipierii lor au rămas alături de Irina Fodor și au îndeplinit misiuni care au influențat evolutia partenerilor lor.

Revederea dintre concurenți, plină de emoții

Ediția de duminică a fost una a provocărilor și a testării propriei capacități de a rezista în fața propriilor sentimente. Momentul a fost unul plin de încărcare emoțională, dar și de bucurie.

Concurenții au fost despărțiți de partenerii lor, iar revederea i-a lăsat atât pe telespectatori, cât și pe prezentatoarea „Asia Express” fără cuvinte.

Cel mai emoționant moment a fost cel dintre Elwira și Mihai Petre. Reacția lui Mihai Petre a fost un moment memorabil. Cei doi s-au declarat incompleți unul fără celălalt. Elwira Petre a mărturisit, în lacrimi, că a simțit un dor nemărginit față de soțul ei. Cuvintele sunt atât de mici pe lângă ce simt, a spus Elwira.

Irina Fodor, cu ochii în lacrimi

Irina Fodor a simțit emoția Elwirei, iar cuvintele acesteia au impresionat-o până la lacrimi.

„Am fost tristă două zile, n-am avut energie să fac absolut nimic și mă gândeam numai la el. Eu l-am cunoscut când eram copil. E cel care are grijă de mine în fiecare zi, cel care mă trezește, cel care mă ține de mână la fiecare trecere de pietoni. Nu cred că sunt cuvinte care pot exprima ce înseamnă Mihai pentru mine”, a spus Elwira.

Mihai Petre: „Asia Express este viața comprimată la maxim”

„Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu ‘din lacrimă’, ci dintr-o ‘mare mizerie’, sincer. E intens! Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!

E frustrant și se simte frica, încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: ‘OK, v-am fi luat în condiții normale, dar având în vedere coronavirusul, n-avem cum’. Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu.”, a spus Mihai Petre, potrivit a1.ro.

citește și...