Mihai Petre și Elwira Duda, cazați în casa unui iordanian cu patru neveste. Cum a reacționat concurentul de la „Asia Express”

12.11.2021, 14:19
Mihai Petre și Elwira Duda, cazați în casa unui iordanian cu patru neveste. Cum a reacționat concurentul de la „Asia Express”
Sursă foto: Captură Antena 1

Concurenții Asia Express -”Drumul Împăraților”- se confruntă zilnic cu experiențe inedite. Participanții s-au confruntat de-a lungul sezoanelor cu un „șoc cultural”. Însă, descoperirea unor noi culturi și a altor tradiții a fost o experiență interesantă și amuzantă pentru Mihai Petre și Elwira Duda.

Într-o țară străină, concurenții au avut de îndeplinit probe dificile, care pot părea simple, la prima vedere, dar pot deveni o adevărată provocare într-un mediu diferit.

În căutarea unei cazări, în Iordania, înfometați și epuizați, cei doi concurenți au bătut din poartă în poartă pentru a le cere localnicilor să le ofere un loc de dormit. În cele din urmă, o familie înstărită a acceptat să-i primească pe cei doi în casa lor. Însă, când au început să discute cu familia iordaniană, Elwira a observat că în camera în care se aflau apărea câte o persoană.

Concurenții au fost cazați în casa unui iordanian cu patru neveste

„În timp ce stăteam la povești, rând pe rând, în cameră apărea câte o persoană”, spunea Elwira.

Iordanianul le-a mărturisit celor doi ca are 4 soții.

Atunci, Mihai Petre a avut o reacție ironică:

„Aveți 4 soții?! Oh, Doamne! Pentru noi, și una singură este prea mult!”.

Iordanianul s-a amuzat de ce a spus concurentul.

Cine sunt câștigătorii de la ”Asia Express”

Potrivit Cancan, echipa formată din Mihai Petre și Elwira este cea care a reușit să câștige premiul cel mare pe care competiția îl pune în joc.

Mihai Petre și Ewira Duda nu au confirmat, dar nici nu au infirmat respectiva informație.

„Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect. Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a spus Mihai Petre pentru Fanatik.

 

 

citește și...