Irina Fodor, despre ”Asia Express”. Nu știu cum rezistă oamenii ăștia”

16.08.2021, 15:44
Irina Fodor, despre ”Asia Express”. Nu știu cum rezistă oamenii ăștia”
Irina Fodor, despre ”Asia Express”. Nu știu cum rezistă oamenii ăștia”

Irina Fodor, prezentatoarea noului sezon al emisiunii ”Asia Express”, a făcut dezvăluiri legate de show și de peripețiile de care a avut parte pe Drumul Împăraților. Ac easta a vorbit și despre eforturile concurenților din nopul sezon al show-ului de la Antrena 1. ”Nu știu cum rezistă oamenii ăștia”, a spus ea.

Noul sezon ”Asia Express” pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL. Irina Fodor a mărturisit că este foarte mândră de partenerul ei de viață, Răzvan Fodor”, pentru efortul pe care acesta l-a depusîn sezonul trei al emisiunii ”Asia Express”, alături de chef Sorin Bontea. “Pe Răzvan l-am sunat fix după prima săptămână sa-i spun că sunt în continuare foarte mândră de el, chiar dacă au trecut aproape doi ani de când a fost el la Asia Express. I-am văzut pe concurenți sezonul ăsta cât efort depun, este foarte greu și sunt uimită în fiecare zi că pot duce cursa mai departe. Mi-am dorit foarte mult să înțeleg cu adevărat proiectul ăsta și cursa asta cu totul, o simt mai mult decât mi-aș fi imaginat. (…) Îți spun sincer că nu știu cum rezistă oamenii ăștia și sunt foarte mândră de Răzvan. Va fi un sezon cum nu a mai fost altul din multe puncte de vedere, o spun cu mâna pe inimă. Am întâlnit atâtea situații altfel decât până acum, încât sunt convinsă că lumea de acasă o să rămână uimită de faptul că am putut să ducem cursa asta la capăt”, a declarat Irina Fodor, potrivit a1.ro.

Irina Fodor, despre ”Asia Express”. ”Pe mine asta m-a șocat cumva”


Irina Fodor a mărturisit că ”Asia Express” este o com,petiție foarte grea pentru toată lumea, de la concurenți la echipa de producție.

“O să încep cu ce m-a lovit pe mine foarte tare, ca realitate. Toată lumea e de fapt într-o cursă, adică toată lumea, de la producători la producătorii de joc, la producătorii de locații, la mine, operatori, reporteri. Toată lumea aleargă de dimineață și până se termină cursa în ziua respectivă. Pe mine asta m-a șocat cumva. Eu alerg după felul în care sunt încălțată, nu o să mă vedeți vreodată cu tocuri pentru că nu aș avea cum. Suntem și noi contracronometru constant”, a afirmat vedeta.

 

citește și...