Irina Fodor, apariție spectaculoasă la ”Asia Express”. ”Frumoasă rău”

06.07.2021, 10:59
Irina Fodor, apariție spectaculoasă la ”Asia Express”. ”Frumoasă rău”
Irina Fodor, apariție spectaculoasă la ”Asia Express”. ”Frumoasă rău”

Irina Fodor, noua prezentatoarea a emisiunii ”Asia Express”, și-a suprins fanii din mediul online cu două fotografii făcute la filmări. Vedeta poartă o ținută super sexy, iar internauții s-au întrecut să o complimenteze pentru felul în care arată. Irina Fodor este căsătorită cu Răzvan Fodor, din mariajul lor rezultând o fetiță, Diana.

Irina Fodor se află la filmările pentru cel de-al patrulea sezon al âemisiunii ”Asia Express”,  care va fi difuzat de postul de televiziune Antena 1.

Aflată în Iordania, Irina Fodor a dat publicității două fotografii în care apare purtând o ținută foarte sexy. Acesta a ales un rochiță timp halat, de culoare roz aprins, pe sub care poartă un costum de baie de culoare neagră, cu un decolteu adânc.

Irina Fodor, apariție spectaculoasă la ”Asia Express”. Internauții s-au întrecut în complimente

”Vă pupă Țuca! ??A început o nouă săptămână de cursă în Iordania!? @asiaexpressromania #7000km #asiaexpressromania”, a scris Irina Fodor în dreptul imaginilor, care au adunat numeroase like-uri și foarte multe comentarii.

”Frumoasă rău”,  ”Dacă te vede Fodor…….iar zice sa vii acasă!!!”, ”Ești superbă”, ”Ești minunată”, ”Fodore, e prea sexy Irina, pentru Iordania. Poate ramai fără ea, ”Ești prințesa noastră”, ”Ești frumoasă”, ”Adorabilă”, ”Ce bine îți stă în culoarea asta! Să mai porți!”, ”Divină”, ”Ești foarte frumoasă”, au complimentat-o internauții pe Irina Fodor.

”Asia Express”, la sezonul 4

Noul sezon ”Asia Express” pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

citește și...