Irina Columbeanu, apariție de senzație în Statele Unite. Adolescenta are geantă de peste 20.000 de euro

26.12.2021, 13:12
Irina Columbeanu, apariție de senzație în Statele Unite. Adolescenta are geantă de peste 20.000 de euro
Irina Columbeanu s-a mutat la mama ei în America? 

Irina Columbeanu este o adevărată fashionistă. La 14 ani, adolescenta adoptă stilul vestimentar mamei ei, Monica Gabor. Irina a avut recent o apariție de senzație, în Statele Unite. „Superbă ca mama ta”, au fost câteva dintre comentariile primite de adolescentă pe una dintre rețelele de socializare.

Irina Columbeanu este o adevărată domnișoară, iar asemănarea cu Monica Gabor este izbitoare. Pe lângă faptul că adolescenta are aceleași picioare ca ale mamei ei, Irina îi adoptă stilul vestimentar promovat de mama ei, accesorizand ținutele cu genti extrem de scumpe.

Cea mai recentă apariție a fiicei lui Irinel Columbeanu a făcut senzație pe rețelele de socializare. Irina Columbeanu a participat recent la un eveniment privat, unde a purtat o ținută all black la care a asortat o geantă Hermes, în valoare de peste 20.000 de euro.

 

Irina Columbeanu își creează un stil propriu

Se pare că adolescenta este răsfățată de la o vârstă fragedă și este încurajată să își creeze un stil propriu.

„Superbă ca mama ta”, „Minunată”, „Ești foarte frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile primite de adolescentă pe una dintre rețelele de socializare.

Irina Columbeanu locuiește în America

Irina Columbeanu locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, în America după divorțul părinților.

După ce Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat, fetița a rămas în România, în grija tatălui. Ulterior, Irinuca a decis să se mute definitiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde dorește să își construiască o carieră.

Ce meserie își dorește Irina

Irina Columbeanu își dorește să devină avocat. Tatăl ei susține că America o ajută enorm pentru îndeplinirea visului său.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

citește și...