Ipostază tandră cu George Burcea și Viviana Sposub. Cum s-au fotografiat cei doi

16.02.2021, 13:26
Ipostază tandră cu George Burcea și Viviana Sposub. Cum s-au fotografiat cei doi
Ipostază tandră cu George Burcea și Viviana Sposub. Cum s-au fotografiat cei doi

George Burcea a dat publicități o fotografie în care apare într-o ipostază plină de tandrețe alături de iubita sa, Viviana Sposub.

Cântăreața Andreea Bălan se află în divorț cu actorul George Burcea, împreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Pe contul său de socializare, George Burcea a dat publicității o fotografie în care apare într-o ipostază plină de tandrețe alături de Viviana Sposub. ”La bunica ☺️❤️ M-am întors în locul copilariei. Mai mare si cu o ❤️ în plus @viviana.sposub”, a scris actorul în dreptul imaginii.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.  ”Sincer cel mai bine îți stătea lângă Andreea și lângă fetițele tale! Păcat de voi!”, ”Doi copii frumoși”, ”Sunteți frumoși tare împreună”, ”Rușine față de copiii tăi. Te-a făcut cunoscut și ți s-a urcat la cap”, ”Sunteți superbi împreună”, ”Vă stă bine împereună”, ”Fericirea are chipul vostru”, ”Ce frumos”, au fost mesajele primite de George Burcea de la internauți.

Ce spune Viviana Sposub despre George Burcea

Viviana Sposub a făcut declarații despre iubitul ei într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. ”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a declarat Viviana Sposub.

Viviana Sposub a explicat că relația dintre ea și George Burcea este una foarte frumoasă. De asemenea, bruneta a mai afirmat că lasă lucrurile să se întâmple natural în povestea lor de dragoste.

”Se poate vedea cu ochiul liber! Legătura dintre noi este una atât de frumoasă și sinceră, iar oamenii care privesc emisiunea simt asta. Primesc o grămadă de mesaje de la persoane care se bucură pentru povestea noastră și care au nenumărate curiozități despre cum evoluează lucrurile între noi. Eu pot să spun doar că ne bucurăm din plin de conexiunea asta atât de faină și lăsăm lucrurile să vină natural, așa cum s-a întâmplat și până acum”, a afirmat ea.

citește și...