Ipostaza romantică în care s-a fotografiat Andreea Mantea cu iubitul său. I-au spus că bărbatul seamănă cu Victor Slav

01.09.2020, 14:25
Ipostaza romantică în care s-a fotografiat Andreea Mantea cu iubitul său. I-au spus că bărbatul seamănă cu Victor Slav
Ipostaza romantică în care s-a fotografiat Andreea Mantea cu iubitul său. I-au spus că bărbatul seamănă cu Victor Slav

Vedeta de televiziune Andreea Mantea a postat o imagine în care apare într-o ipostază romantică alături de iubitul ei.

În fotografia pe care a dat-o publicității, Andreea Mantea apare alături de un bărbat. Cei doi se sărută sub clar de lună, la malul mării, bucurându-se împreună de ultima zi de vară.

Internauții au reacționat imediat la postarea Andreei Mantea. Unii dintre aceștia i-au spus că bărbatul din imagine seamănă cu Victor Slav.

”Victor Slav”, ”Felicitări Andreea! Meriți din plin toată fericirea din lume”, ”Fericire maximă vă doresc”, ”Seamănă la înălțime și parcă fizicul e … Victor Slav”, ”Superbă poză și ei!”, ”Ce poză romantică. Respect decizia de a nu îl arăta public, dar până la urmă tot vom afla”, ”Vreau să te văd mireasă”, ”Felicitări, să fie într-un ceas bun”, ”Să fii fericită și iubită”, ”Oricine ar fi important este să fiți fericiți”, ”Ăla e Victor Slav”, ”Victor Slav!!!”, au comentat admiratorii vedetei de televiziune.

Ar fi renunțat la ”Puterea Dragostei” din cauza iubitului

Motivul pentru care Andreea Mantea ar fi decis să renunțe la show-ul ”Puterea Dragostei” și să revină din Turcia în România ar fi legat de iubitul ei, un bărbat a cărui identitate nu a făcut-o publică.

Andreea Mantea este mama unui băiețel, David, pe care îl are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

”Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, au dezvăluit, de curând,  persoane din anturajul vedetei.

citește și...