Ipostaza în care s-a fotografiat Ștefan Bănică Junior alături de Violeta. ”Fata mea”

09.08.2021, 12:16
Ipostaza în care s-a fotografiat Ștefan Bănică Junior alături de Violeta. ”Fata mea”
Ipostaza în care s-a fotografiat Ștefan Bănică Junior alături de Violeta. ”Fata mea”

Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 53 de ani, și-a cucerit fanii din mediul online cu o fotografie în care apare alături de fiica sa și a Andreei marin, Violeta. Imaginea a fost pe placul internauților, care au dat like după like și au transmis numeroase mesaje pe contul de socializare al artistului.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Pe contul său de socializare, Ștefan Bănică Junior a dat publicității o fotografie în care apare alături de fiica sa, Violeta. Ieri, in Herăstrău la spectacolul “La Pulce “, am avut in sală “o fetița dulce“! Fata mea! ❤️, a notat artistul în dreptul imaginii.

Ipostaza în care s-a fotografiat Ștefan Bănică Junior alături de Violeta. Au curs like-urile

Fotografia cu Ștefan Bănică Junior și fiica sa și a Andreei Marin, Violeta, a adunat peste 81.000 de aprecieri pe Facebook și aproape 25.000 pe Instagram. De asemenea, au curs comentariile din partea internauților.

”Doamne,ce frumoasă este,dar nici nu ar trebui să mă mir, având în vedere că și părinții sunt frumoși”, ”O frumoasă”, ”Ce scumpă e!”, ””Superbă”, ”Ce fată frumoasă ai, Ștefan!”, ”Frumusețe rară”, ”Superba ❤️ Mai frumoasa ca mama care mereu a fost exemplul perfect de mama si doamnă in societate”, ”Superbă! Frumoasă ca părinții ei”, ”Ești binecuvantat cu niște copii frumoși, talentați”, ”Chiar e frumoasă foc! E singurul “lucru” care a ieşit perfect din relaţia voastră!”, ”Ce frumusețe! Parca-i o prințesă din povesti!”, ”Doamne, ce frumoasă e!!!!!”, ”Din doi părinți frumoși ,era de așteptat să iasă un copil frumos,seamănă leit cu Ștefan”, ”Superba fată. Seamănă cu părinții săi la fel de frumoși și telegenici”, ”Fetița asta a luat ce aveti mai frumos amândoi!”, sunt doar câteva dintre mesaajele internauților.

Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, cu frații ei

Andreea Marin a mărturisit, la o emisiune de televiziune, că fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior, Violeta, se înțelege foarte bine cu frații ei din partea tatălui, Radu Ștefan și Alexandru.

”Nu sunt vitregi. Noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua, pe care nu pot numi mamă vitregă, pentru că acest termen are așa, o conotație negativă și nu e cazul”, a declarat prezentatoarea TV.

Cum a reacționat fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior când a aflat că părinții săi urmau să divorțeze

Andreea Marin a dezvăluit, la TV, cum a reacționat Violeta, când a aflat că vedeta divorțează de Ștefan Bănică Junior.

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a declarat Andreea Marin.

citește și...