Cum a reacționat fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior când a aflat că părinții săi divorțează. ”Noi i-am dovedit că ideea aceasta este un fals”

19.06.2021, 13:05
Cum a reacționat fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior când a aflat că părinții săi divorțează. ”Noi i-am dovedit că ideea aceasta este un fals”
Cum a reacționat fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior când a aflat că părinții săi urmau să divorțeze. ”Noi i-am dovedit că ideea aceasta este un fals”

Andreea Marin a explicat cum a reacționat Violeta, fiica sa și a lui ȘtefanBănică Junior, în momentul în care a aflat că părinții săi divorțează

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

La o emisiune de televiziune, Andreea Marin a dezvăluit cum a reacționat Violeta, când a aflat că vedeta divorțează de Ștefan Bănică Junior.

Cum a reacționat fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior când a aflat că părinții săi urmau să divorțeze. ”Mi-a adresat această întrebare”

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Marin a mai povestit că fiica sa a emoționat-o teribil în momentul în care i-a spus că vrea să o vadă împlinită și fericită.

„Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, mami!”. Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: „Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”. Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a mai spus vedeta de televiziune.

citește și...