FOTO / Ipostaza în care a pozat Mihaela Rădulescu. Show sexy cu o rochiță! Toți au fost încântați de ce au văzut

18.09.2020, 09:11
FOTO / Ipostaza în care a pozat Mihaela Rădulescu. Show sexy cu o rochiță! Toți au fost încântați de ce au văzut
Ipostaza în care a pozat Mihaela Rădulescu. Show sexy cu o rochiță! Toți au fost încântați de ce au văzut

Mihaela Rădulescu și-a surprins fanii din mediul online cu câteva imagini realizate în pădure. Vedeta a făcut show sexy îmbrăcată într-o rochiță vaporoasă.

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a publicat, pe contul ei de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii dintr-o ședință foto pe care a făcut-o în pădure, la show-ul ”Ferma”.  Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă de culoare albă, cea supranumită ”diva de la Monaco” a făcut senzație. S-a învârtit și a pozat în diverse ipostaze,  astfel că ținuta i-a lăsat la vedere picioarele lungi și tonifiate.

Imaginile au fost pe placul internauțilr, care au dat like după like și i-au făcut numeroase complimente vedetei de televiziune.

”Superbă”, ”Foarte sexy arăți”, ”Rămâi cea mai tare, ești cea mai tare. Mă minunez de câte ori văd o poză cu tine”, ”Splendidă”, ”Sexy”, ”Divă”, ”Respect”, ”Mihaela, la divina”, ”Cea mai tare”, ”Toată stima, ești specială”, ”Superbă femeie”, ”Ireal de frumoasă”, Feminitate magică”, ”Perfectă”, ”Arăți super”, au fost doar câteva dintre complimentele primite de Mihaela Rădulescu de la admiratorii ei din online.

Mihaela Rădulescu n-a avut nicio zi liberă de când a venit în țară

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan. Vedeta a dat detalii despre programul pe care îl are. Vedeta a explicat că nu a avut nicio zi liberă de când a revenit în țară.

”Nu sunt pe relaxare. Am filmat până la 3. Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară. Când îi privești pe concurenți te simți cel mai norocos din lume că ai unde dormi, ai ce mânca, ce bea.

Compartiv cu concurenții trăiesc vis. Dacă nu m-aș compara cu concurenții, sigur că aș putea începe să mă plâng și să fac o listă de lucruri care îmi lipsesc sau nu-mi plac mie. Eu trăiesc la rulotă, pentru că este o opțiune personală…

Sunt aici… mă trezesc, fac sport, mănânc și mă duc la filmare. Termin noaptea filmarea… mă demachiez și mă bag în pat”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Viva.

citește și...