Ipostaza în care a apărut Mirela Vaida alături familie. Imagine rară cu soțul vedetei

12.07.2021, 15:12
Ipostaza în care a apărut Mirela Vaida alături familie. Imagine rară cu soțul vedetei
Ipostaza în care a apărut Mirela Vaida alături familie. Imagine rară cu soțul vedetei

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a postat, în mediul online, o fotografie în care apare alături de familia sa. Este una dintre rarele ocazii în care Alexandru, partenerul de viață al Mirelei Vaida, apare în imaginile făcute publice de vedeta TV. Soțul Mirelei Vaida preferă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor.

Zilele acestea, însă, Mirela Vaida a dat publicității câteva fotografii în care apare alături de soțul ei și de copiii lor.

Ipostaza în care a apărut Mirela Vaida alături familie.  ”Noi plecăm acasă mai singuri și mai ”bătrâni””

Vedeta și soțul ei și-au dus copiii într-o tabară la Brașov, ocazie cu care au făcut mai multe fotografii de familie.

”Am venit sa-i lasam pe cei mari in tabara, o saptamana! Noi plecam acasa, mai singuri si mai “batrani”… Ce repede cresc copiii… ❤️”, a notat Mirela Vaida în dreptul imaginilor rare în care apare și partenerul ei de viață.

Ce spunea Mirela Vaida despre soțul ei

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre acesta într-un interviu în care a dezvăluit și cu ce se ocupă soțul ei. „El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea Mirela Vaida în cadrul unui interviu.

Vedeta a dezvăluit recent, într-un interviu pentru click.ro, care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o până acum de la partenerul ei de viață. ”Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „Îmi este inima plină!”. Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem”, a spus prezentatoarea de la emisiunea ”Acces Direct”.

citește și...