Ionuț Popa, după experiența ”Survivor România”. ”Am avut și un atac de panică, primul din viața mea, a fost totul foarte ciudat”

21.06.2022, 14:25
Ionuț Popa, după experiența ”Survivor România”. ”Am avut și un atac de panică, primul din viața mea, a fost totul foarte ciudat”
Ionuț Popa, după experiența ”Survivor România”. ”Am avut și un atac de panică, primul din viața mea, a fost totul foarte ciudat”

Ionuț Popa, unul dintre cei trei finaliști de la ”Survivor România”, a povestit cum a fost experiența de la concursul din Republica Dominicană pentru el, dar și ce s-a întâmplat după revenirea în țară. ”Am avut și un atac de panică, primul din viața mea, a fost totul foarte ciudat”, a mărturisit fostul concurent din echipa albastră.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Ionuț Popa a povestit, pentru click.ro, cum a fost experiența de la ”Survivor România” pentru el, cât a slăbit pe durata participării la competiție și ce a pățit după revenirea în țară. Întrebat ce i s-a părut ciudat după ce s-a încheiat concursul, Ionuț Popa a răspuns: ”Faptul că am primit dintr-o dată foarte multe informații și nu conștientizam ce mi se întâmplă. Am avut și un atac de panică, primul din viața mea, a fost totul foarte ciudat”.

Ionuț Popa, după experiența ”Survivor România”. ”Am intrat cu 82 de kilograme și, la unificare, aveam 76 ”

Ionuț Popa a explicat și cât a slăbit la ”Survivor România”: ”Am intrat cu 82 de kilograme și, la unificare, aveam 76 kg. După două luni și ceva de când am ieșit din competiție, am 80 kg. Am mai pus pe mine”.

Despre ce a fost cel mai greu pe durata competiției din Republica Dominicană, Ionuț Popa a declarat: ”Chestia asta cu mâncarea. Cel mai greu a fost faptul că nu aveai hrană. În al doilea rând, a fost timpul. Te omora cu timpul. Când nu se filma, era horror. Stăteam în cabană și, pur și simplu, trecea foarte, foarte greu timpul. Și, pe locul trei, ar fi dorul de familie, de cei dragi”.


Întrebat dacă ar mai repeta experiența, acesta a spus: ”Da, dar cu alt contract. Prima oară m-am dus pentru experiență, acum singurul lucru care m-ar mai putea motiva să revin ar fi banii”.

 

citește și...