Ionuț Dolănescu a fost infectat cu coronavirus. Care este starea de sănătate a artistului. ‘Am fost sceptic, dar iată că virusul există’

03.11.2020, 19:09
Ionuț Dolănescu a fost infectat cu coronavirus. Care este starea de sănătate a artistului. 'Am fost sceptic, dar iată că virusul există'
Ionuț Dolănescu a fost infectat cu coronavirus. Care este starea de sănătate a artistului. 'Am fost sceptic, dar iată că virusul există'

Ionuț Dolănescu a fost infectat cu coronavirus! Interpretul de muzică populară a anunțat că a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. 

Ionuț Dolănescu și soția lui, Doinița, au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, însă starea lor de sănătate este una bună. Cei doi vor sta în izolare timp de 14 zile.

Artistul de muzică populară și soția lui au făcut testul pentru că urmau să plece în Statele Unite ale Americii. Ionuț Dolănescu a confirmat, în direct la Antena 3, că are coronavirus și va sta în izolare la casa din România.

Ionuț Dolănescu și soția lui au coronavirus

Din fericire, Ionuț Dolănescu nu prezintă niciun simptom specific virusului din China.

Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi’, a declarat artistul, la Antena 3.

‘Trebuia să şi lansez, zilele următoare, un nou album, dar nu se mai poate întâmpla. Stăm în carantină 14 zile pentru că vineri am fost testați pozitiv’, a mai adăugat fiul lui Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu.

Ce spunea Ionuț Dolănescu despre mama fratelui său vitreg

Interpretul de muzică populară Ionuț Dolănescu a vorbit despre familia fratelui său vitreg, Dragoș Dolănescu. Ionuț Dolănescu a fost invitat la emisiunea ”Politică şi delicateţuri”, unde a făcut mărturisiri șocante despre mama lui Dragoș Dolănescu, Margarita Valenciano.

‘Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu, mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu. Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR, de la ea. Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme.

Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură. Aşa s-a născut Dragoş. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el, dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară’, a declarat Ionuț Dolănescu, potrivit Click.ro.

citește și...