Ionuț Dolănescu, declarații acide la adresa presupusului frate vitreg!

28.01.2020, 19:09
Ionuț Dolănescu, declarații acide la adresa presupusului frate vitreg!
Ionuț Dolănescu, declarații acide la adresa presupusului frate vitreg!

În urmă cu câțiva ani, Ionuț Petrescu, presupusul fiul al lui Ion Dolănescu, apărea la televizor și mărturisea că mama lui a avut o relație cu regretatul solist de muzică populară. Femeia lucra ca menajeră în casa lui Ion Dolănescu.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani declara că el este fiul nelegitim al artistului. În platoul emisiunii ‘La Măruță’, acesta a dezvăluit că merge zilnic la mormântul marelui artist, pentru a-i aprinde o lumânare.

Ionuț Dolănescu, declarații acide la adresa presupusului frate vitreg!

Recent, Ionuț Petrescu a transmis un mesaj în ziua în care presupusul lui tată ar fi împlinit 76 de ani. Deranjat de afirmațiile acestuia, Ionuț Dolănescu a luat foc și a făcut declarații acide la adresa lui Ionuț Petrescu.

Îndrăgitul artist a explicat cine este cu adevărat bărbatul care susține că este fiul nelegitim al tatălui său. Ionuț Dolănescu susține că mama lui Ionuț Petrescu a infirmat informațiile răspândite de fiul ei în spațiul public.

‘Constat cu uimire şi cu mâhnire că, în ultima vreme, numele artistului Ion Dolănescu este aşezat în plan secund. Nu se mai aminteşte despre arta sa, despre cântecele sale, de ceea ce a dăruit întreaga viaţă din inima sa de patriot fără margini, de interpret care şi-a iubit necondiţionat publicul, ţara, mama, fraţii de pretutindeni şi, mai ales, copiii.

Am precizat în repetate rânduri că Ionuţ Petrescu nu este fiul lui Ion Dolănescu. Într-adevăr, mama sa, Flori Petrescu, a fost bucătăreasa Tatălui meu, însă aceasta, Dumnezeu să o ierte, întreaga viaţă a infirmat ştirile false răspândite de fiul său cu privire la o presupusă legătură cu Tatăl meu, Ion Dolănescu. Tatăl meu a iubit florile şi copiii pe care nu i-a ascuns NICIODATĂ de ochii lumii. Consider că publicarea unor informaţii de-a dreptul jignitoare mai ales în ziua de naştere a Tatălui meu sub afirmaţia că Ionuţ Petrescu ‘nu constituie decât un act incalificabil de atac la demnitatea unui artist care a făcut cinste neamului românesc’, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Spynews.

Sursa: Spynews.ro

 

citește și...